Radio BalkanFox

Nakon razvoda, Hugh Jackmanu prioritet je pronalazak ljubavi: ‘Past će na prvu koja naiđe’

Prošlog je mjeseca sve obožavatelje holivudskog para šokirala vijest o rastavi Hugh Jackmana (54) i Deborre Lee Furness, a poznati glumac navodno je već ponovo u igri.

Naviknut na žensku pomoć i podršku, Hugh je, kako je rekao izvor blizak zvijezdi za New Idea, odlučio da ne želi gubiti vrijeme pa je već krenuo u potragu za novom partnericom.

– Ponovni pronalazak ljubavi jedan je od njegovih najvećih prioriteta – navodi se dalje.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Hugh Jackman is seen for the first time  since shock split announcement, "It's a difficult time.''

Foto: ARIS

– Svi očekuju da će se Hugh ponovo oženiti prilično brzo. On je tako drag i vjerojatno će pasti na prvu djevojku koja mu zapne za oko – dodao je izvor.

Uz to, otkrio je izvor i kako su mnoge žene zainteresirane za šarmantnog Australca.

The BRIT Awards 2019

Foto: Keith Mayhew/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Otkako je s bivšom suprugom obavijestio javnost o rastavi braka, Jackman se drži bliskog mu prijatelja Ryana Reynoldsa s kojim je često viđen na druženjima, a posljednje je bilo ovog vikenda u New Jerseyju kada su zajedno došli na NFL utakmicu. 

Podsjetimo, Hollywood je iznenadila vijest o rastavi jednog od naoko najstabilnijih parova. Da su se u braku Hugha Jackmana i Deborra-Lee Furness pojavile neke poteškoće, javnost nije ni pretpostavljala pa su svi ostali pomalo začuđeni viješću o kraju 27 godina dugog braka.

Par je odlučio svoju rastavu riješiti u miru, prije svega kao prijatelji koji se žele i dalje podržavati u životu.

770288312

Foto: Profimedia/Pool

– Bili smo blagoslovljeni da dijelimo gotovo tri desetljeća zajedno kao muž i žena u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim rastom – svojedobno su napisali.

S obzirom da je njihovo zajedništvo započelo još kad je popularni glumac bio na počecima svoje karijere, izazov je podijeliti zajedno stečenu imovinu i novac kada su, kako se čini, sve gradili zajedničkim snagama.

God's Love We Deliver Golden Heart Awards 2018 in New York

Foto: Oscar Martin/DPA/PIXSELL




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE