Radio BalkanFox

Stanija na korak da se pomiri sa Asminom

Stanija Dobrojević je mesec dana nakon raskida sa Asminom Durdžićem javno progovorila o njihovom odnosu, ističući da će mu dati novu šansu, sada kada je saznala da joj je sve vreme govorio istinu. 

 – Nisam želela sa njim da idem ni u auto ni u sobu, kad je Aneli ušla u rijaliti i rekla sve što je rekla, dok smo mi bili na večeri u jendom restoranu u Crnoj Gori. Do tri ujutru sam sedela na šetalištu i plakala, nisam htela u hotelsku sobu. Rekao mi je da se vratim u sobu i da će me ujutru ispratiti kući. Posle me je ubeđivao da nije tako, čula sam se s njegovom porodicom. Oni su mi rekli da to nije istina. Poverovala sam mu Onda su osvanule one prepiske. Pukla sam mu takvu šamarčinu, odletele su mu naočare. Mesec dana sam bila u ilegali, pratila sam šta se dešava. Čekala sam dokaze. Napravili su od mene da sam nekome otela muža. Ispostavilo se da je on bio u pravu, da je ona to sve iskoristila. On ima dete sa njom, i on ju je finansirao, to mi je rekao. On je meni došao kao slobodan momak. 

ATAImages/Antonio Ahel

Stanija Dobrojević

 

Dobrojevićeva kaže da su u kontaktu, ali da do susreta i pomirenja još uvek nije došlo. Ipak, nada se tome. 

– On dečko želi šansu, želi da me vidi. On se ufurao u sve ovo, on daje intervju, a ja kao biljka napolju. Na putu smo da se vidimo i da mu dam još jednu šansu. Nismo se još videli. On se svim silama trudi da mi dokaže da je ta žena (Aneli) sve izmislila. Idemo ka tome da se pomirimo. Čujemo se, bio mi je blokiran, sada sam ga odblokirala – rekla je Stanija. 

Od svojih roditelja je krila ko je zapravo njen verenik, a onda ju je sačekao haos. Naposletku, Stanija je priznala da bi volela da osnuje porodicu sa Asminom, te otkrila da su pričali i o imenima za decu.

Instagram screenshot / bet_men_007_

Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević

– U početku sam krila ko je on. Nisam mojima rekla kako se zove. Zna se da sam ja dete iz rata, da je moj otac bio političar. Sudbina je napravila da neke rane postoje. On nije Hrvat, on je Musliman, znači nije iz te priče po kojoj je moj otac ubijen. Njegovu veru poštujem, ja sam odrasla u duhu svoje vere. Pričali smo i o imenima za decu. Rekla sam mu da bih volela da nam se dete zove Stefan Nemanja. Sve neke ciljeve sam ostvarila, i sada mi samo ostaju deca i onda bih se njima posvetila.  Njegovi su me odmah prihvatili, a znali su razlog zbog kog ja njega krijem kod mojih – ispričala je Stanija u emisiji „Amidži šou”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE