Radio BalkanFox

Penelope Kruz promenila frizuru

Penelope Kruz je već godinama jedan od glavnih ambasadora francuske modne kuće ‘Chanel’, pa nije ni čudo što je danas na njihovoj reviji na Nedelji mode u Parizu sedela u prvom redu i bila jedna od glavnih zvanica. Glumica najčešće i nosi komade sa njihovim potpisom, a njena urođena otmenost i prirodna lepota savršeno odgovaraju identitetu ovog brenda.

Penelope Kruz
foto: Profimedia

Penelope je ovog puta sve iznenadila – na šou je stigla sa novim imidžom i izgledala je malo drugačije nego što je to slučaj prethodnih godina. Naime, ona je dugo bila verna kosi srednje dužine i smeđoj boji prošaranoj plavim pramenovima.

No, lepa Špankinja rešila je da sada napravi zaokret – stavila je dugačke ekstenzije i u potpunosti posvetlele kosa, polako, ali sigurno prelazeći u tabor plavuša.

penelope kruz
foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tople nijanse meda i karamele u kosi sjajno pristaju ovoj 49-godišnjakinji – osvežili su je i dali mladalački pečat. Penelope Kruz je za ovu priliku izabrala i veoma elegantno, prefinjeno izdanje, izabravši Chanel komplet od belog tvida sa svetlucavim dugmićima i zlatnim detaljima na sakou.

Ovaj set je upotpunila belom, štepanom tašnom iste modne kuće, te crnim sandalama i skupocenim nakitom. Moramo da priznamo da je glumica zaista plenila i da izgleda bar nekoliko godina mlađe sa novom frizurom.

penelope kruz
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Šta vi kažete za ovu promenu na lepoj Penelopi? Da li joj bolje pristaje duga, svetla kosa ili kraća i tamnija?

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE