Radio BalkanFox

Pala je šamarčina, plakala sam na klupi

O Staniji Dobrojević prethodnih mesec dana naširoko se priča i piše zbog afere sa Asminom Durdžićem, za kog se pričalo da je oženjen aktuelnom zadrugarkom Aneli Ahmić.

Stanija, AsminFoto: Vladimir Živojinović, privatna arhiva, Društvene mreže / Ringier

Stanija, Asmin

Stanija je večeras gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, pa je otkrila šta se dešavalo u prethodnom periodu.

Stanija Dobrojević

Foto: A. Dojkić / Ringier

Stanija Dobrojević

– Bilo je šamara, svašta se tu dešavalo. Kad je ta devojka ušla u rijaliti i rekla: „Stanija mi je otela muža“, doživela sam nervni slom na romantičnoj večeri sa njim. Nisam htela da idem sa njim ni u auto, ni u sobu, do tri ujutru sam sedela na nekoj klupi na šetalištu, plakala sam – rekla je Stanija u emisiji.

Pročitajte još

– Čula sam se posle i sa njegovom porodicom, posle sam se smirila. Kad sam dolazila u prethodnu emisiju htela sam da branim našu ljubav. A onda sam malo pred prošlu emisiju saznala za poruke njegove sa Aneli… Onda sam mu pukla takvu šamarčinu! Htela sam da otkažem emisiju, ali sam došla i otkrila istinu! – dodala je starleta.

– Čekala sam prethodnih nedelja samo dokaze, ali ih nema! Nikakvog papira nema, nije oženjen, priča je samo iskoristila priču za rijaliti – kazala je Dobrojevićeva u „Amidži šou“-u.

Asmin Durdžić

Foto: Ringier / Ringier

Asmin Durdžić

Stanija je pred emisiju za „Blic“ otkrila još detalja.

Kad sam prošli put bila u emisiji skinula sam prsten, verovala sam da je sve istina što je pričala Aneli. Ćutala sam, pratila sam šta se dešava. Slušala sam njenu priču, i evo, kako sam se vratila u Srbiju, niko mi nije dao dokaz da je bio oženjen. Poštujem to što se borio za mene, razmišljam da mu dam šansu. Sve se menja iz sata u sat, iz dana u dan – kazala nam je Stanija Dobrojević.

– Poruku današnju što mi je napisao sam videla, sad mi je u autu drugarica čitala. Vratila sam prsten, evo malopre… Da ne izbaksuziramo! Sve je neizvesno – dodala je ona.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE