Radio BalkanFox

Ana Nikolić brutalno uzvratila Rasti

Mesecima unazad se spekuliše o odnosu bivših supružnika Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, koji su u braku dobili ćerku. Reper je u nekoliko navrata istakao da o bivšoj ne želi da priča iz ljubavi prema ćerki, a u nedavnom intervjuu je istakao da joj je uvek podrška i pomoć.

Ipak, te reči se pevačici nisu dopale, te mu je na Instagramu uputila brutalnu prozivku.

Instagram printscreen/ananikolicofficial

Ana Nikolić prozvala Rastu

 

– Rastarleti bih poručila: „Sjaši“. Ne možeš da koristiš moj lik i delo u filmu. Prvo zato sto nisi Ford Fransis Kopola… Drugo, iz principa. Pozdrav za sve koji podržavaju ovog manipulatora, koji je u CZ-u ležao zbog droge. Sram te bilo, bre. Ti ćeš meni da pomogneš? Pomozi sebi, bre, retardu! Ajde, bre, više, odj*bi! Ne dajem više besplatne savete i ne možeš više da zarađuješ na mom imenu! Marš! – napisala je Ana i dodala:

– „Vanja, p**** vrati pre svega lično mojih stotina hiljada dolara“, ali time se bave advokati. A Rastareli je najbolje da uđe u „Elitu”, to mu preporučujem od srca.

ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta

Podsetimo, Rasta je u jednom od svojih intervjua izneo mišljenje o ponašanju svoje supruge i plasiranju sadržaja na društvenim mrežama:

– Mislim da to potenciranje pomoći koje dolazi iz medija nije dobronamerno. Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti. Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti – kazao je Rasta za Hello, a ove reči su po svemu sudeći razbesnele Nikolićevu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE