Radio BalkanFox

Karleuša prozvala Nućija i Vojaža zbog objave sa Cecom

Jelena Karleuša nedavno se posvađala sa reperom Igorom Panićem Nućijem, kada je tokom gostovanja navela da njegova karijera neće dugo trajati. 

– Na primer neki Lil Miks ili Piks ili kako god, ima milijardu pregleda na Jutjubu, Spotifaju i gaze jednu Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sledeće godine Lil Piks, Nući, Ćući, neće postojati – rekla je u „Uranku“, a reper je samo kratko odgovorio „Šta njake ova Karli?“. 

ATAImages/Mateja Stanisavljević

 

 

Usledilo je prepucavanje tokom kojeg je Karleuša, između ostalog, poručila Nućiju da „ide da deli karte po školama i radi za 100 evra koje mu kao robu daju menadžeri“.

Nući je potvrdio da su jedan deo karata za koncert sa Vojažem podelili najmlađim fanovima, a ubrzo je usledila i podrška Cece Ražnatović koja je objavila fotografiju svoje ulaznice i napisala „Ja idem! Vi?“, a Nući joj se zahvalio na podršci uz komentar: „Veliki su uvek veliki“. 

Printscreen/Instagram/cecaraznatovic

 

 

Međutim, kako je Karleušina večita suparnica Ceca ubrzo je odreagovala na ovu objavu. 

 

 

– U j*t, za ovo ugrožavanje sigurnosti Ćunija i dece iz publike se lično osećam odgovorno. Roditelji, upalite deci lokacije na telefonima. Ćuni, mislim da je vreme da ti Vojažov tata objasni neke stvari – napisala je Karleuša, a potom ušla u sukob sa još jednim mladim reperom. 

U pitanju je Relja Despotović, poznatiji kao Seksi Crni Cerak. On je tokom jednog od gostovanja naveo da mu roditelji u detinjstvu nisu dozvoljavali da sluša Karleušu. 

 

 

– Dobro je što su ti branili, pa si sad tako fin dečko, a ne narkoman, ne daj Bože. Bravo za roditelje – napisala je pevačica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE