Radio BalkanFox

Prostitutka zavela policajca

U rubrici Nezaštićeni svedok u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića stižu novi pikantni detalji o poznatima. U ovoj rubrici ličnosti se ne navode pod njihovim pravim imenima već po pseudonimima.

A danas smo saznali da je „prostitutka“ zavela policajca „Šonju“.

Novinarka Kurira Ljiljana Stanišić otkrila je detalje ove neobične romanse.

– Trebalo bi sve njih da raskrinkamo i prostitutku i tog policajca Šonju. Prostitutku poznaješ mada više nije u prostituciji. Promenila je zanimanje, ali kako se ono kaže jednom prostitutka uvek prostitutka. Desilo se da se policajac zaljubio u ženu koju nije doduše direktno hapsio, ali je u tome na neki način učestvovao.

02:06

PROSTITUTKA ZAVELA POLICAJCA KOJI JE UČESTVOVAO U NJENOM HAPŠENJU?! Obrlatila ga jednostavnim, ali KOBNIM postupkom

– Kako se to čovek zaljubi u svoj plen, teško je objasniti. Ono što je sigurno jeste da je to bilo kobno. A on je navodno zaveden tako što ga je ona nekoliko puta poljubila u vrat – rekla je Stanišić i dodala:

– One tačno znaju kako da obrlate klijenta, inače ne bi bile u tom poslu koji je jedan od najopasnijih. Državnici su padali jer su u postelji odavali najveće tajne svojim konkubinama.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

07:50

POZNATI SRPSKI SPORTISTA VARA ŽENU SA NJOM?! Ljiljana Stanišić otkrila ŠOKANTAN TRAČ: Videla sam ih zajedno, PROVERENO JE

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE