Radio BalkanFox

Biografija Filipa Živojinovića

Najstariji sin Bobe Živojinovića, kog je sportista dobio u braku sa Zoricom Nakić, godinama je u skladnom braku s Aleksandrom Prijović, a malo je poznato da on ima vrlo bogatu biografiju

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović u braku su od 2018. godine
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović u braku su od 2018. godinefoto: Dragan Kadić

Filip Živojinović najpoznatiji je domaćoj javnosti kao sin legendarnog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, pastorak jugoslovenske muzičke dive Lepe Brene i suprug pevačice Aleksandre Prijović, a on ima vrlo bogatu biografiju.


Budući da je sin i pastorak najvećih jugoslovenskih zvezda, on je od malih nogu bio pred očima javnosti, ali je uspevao da sakrije svoju intimu koliko je to moguće.


U tome mu je pomoglo i to što je godinama živeo i školovao se van naše zemlje.

 

Nakon što je završio osnovnu školu, Filip Živojinović je pohađao i Britansku internacionalnu školu u Beogradu, posle čega se preselio u Ameriku, kako bi studirao na Univerzitetu „Rajs“ u Hjustonu. Tamo je diplomirao psihologiju i sportski menadžment, a potom radio kao sportski agent na Beverli hilsu.

 

Filip Živojinović je sin Slobodana Bobe Živojinovića i pastorak Lepe Brene
Filip Živojinović je sin Slobodana Bobe Živojinovića i pastorak Lepe Brenefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako mu je otac bio istaknuti teniser, ovaj sport privukao je i Filipa, koji ga je trenirao od detinjstva, pa je 2003. godine postao juniorski prvak Srbije i Crne Gore. Ipak, nije odabrao karijeru profesionalnog tenisera, kao Boba, a po povratku u Srbiju otvorio je luksuzni restoran u Beogradu.


Proteklih godina, on je često pisao pesme svojoj supruzi Aleksandri Prijović, među kojima i nekoliko na njenom najnovijem albumu „Devet života“, a definitivno najviše pažnje privukao je hit „Zvuk tišine“. Ipak, Filip nije sarađivao samo sa suprugom, već stoji i iza pesme „Svirači stari“, koju je otpevao Uroš Živković.


On je, inače, od 2018. godine u braku s Aleksandrom Prijović, s kojom ima sina Aleksandra, a iako je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog svog upliva u muzičke vode, i dalje uspeva da ne bude preterano eksponiran u medijima.

 


Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život – ispričala je Aleksandra u jednom intervjuu i otkrila da ju je Filip osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima.


Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla „ništa“, jer znate kako je u početku – kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni – rekla je ona.

 

BONUS VIDEO

Filip Živojinović peva

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE