Radio BalkanFox

Blac Chyna prodaje svoju odjeću i cipele kako bi platila račune

 Blac Chyna (35), poznata po vezama s reperom Tygom (33) i Robom Kardashianom (36), zbog financijskih problema mora prodavati osobne predmete, piše TMZ. Navodno je u problemima zbog pravnih sporova oko skrbništva nad sinom kojeg je dobila s Tygom, a u sudskim dokumentima do kojih su došli mediji, navodi se da je prodavala odjeću, torbe i cipele kako bi ‘spojila kraj s krajem’. 

Foto: Instagram/Blac Chyna

Repera je pitala i za financijsku pomoć za borbu za sina Kinga (10). Online prodajom zaradila je oko 170 tisuća eura, čime je pokrila minuse u vlastitom poslu, ali je rekla da je ovo samo privremeno rješenje jer na kraju više neće imati stvari za prodaju.

Iznijela je i niz optužbi protiv bivšeg partnera gdje tvrdi da reper odbija razgovarati izravno s njom, te da joj odbija dati kontakt podatke ili adresu gdje boravi sa sinom, kojeg ona navodno može viđati samo 24 sata tjedno. Dodala je i da joj je uskraćivao sve informacije o zdravlju, sigurnosti i dobrobiti njihova djeteta uključujući i lokaciju njegove škole, no izvori su za TMZ opovrgnuli većinu optužbi. 

Foto: MICHAEL DALDER/REUTERS

Tvrdili su da je reper cijelo vrijeme plaćao Kingovu školarinu u privatnoj školi, djetetove medicinske račune i svakodnevne životne troškove. Blac Chyna zahtjeva da joj plati 120 tisuća eura za pokrivanje pravnih i računovodstvenih računa, te redovito i češće viđanje sina, odnosno jednaku podjelu skrbništva. 

Par je bio u vezi tri godine, od 2011. do 2014., a iz veze s Kardashianom ima i kći Dream (6). U posljednjim godina je ‘okrenula stranicu’, povukla se s OnlyFansa, vratila svom prirodnom izgledu i uklonila filere s lica te je sad u vezi s tekstopiscem i reperom Derrickom Milanom.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE