Radio BalkanFox

Danijela Martinović na meti internet prevare

Pevačica Danijela Martinović (52) objavila je na svojem Instagram profilu kako je žrtva krađe identiteta. Odnosno, kako tvrdi, njen se lik našao u reklamama za medicinske preparate.

– Ne nasedajte na lažne reklame u kojima reklamiraju medicinske preparate koristeći pri tome moj lik, ime i prezime – napisala je Danijela kratko na Instagramu.

Podsetimo, nedavno je žrtva krađe identiteta bio i hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš.

– Upozoravam građane i pacijente na lažni oglas na društvenim mrežama u kojem se nedopušteno koriste moje fotografije i izjave o leku za bolove u zglobovima. Lažno oglašavanje te krađa identiteta i zloupotreba mog imena, kao i ranije drugih doktora za svaku je osudu struke i medija te postupanje nadležnih institucija – poručio je Beroš nedavno.

A prevaranti su i u junu ove godine ukrali identitet Nini Badrić kako bi oglašavali proizvod za mršavljenje. Slično je Badrić proživela i pre nekoliko godina, a tada je angažirala advokate.

Nina Badrić
foto: Printscreen/Instagram

Prevara. Ne nasedajte na ovu prevaru, ovde se radi o krađi identiteta i imena. Ne postoje dijeta ni čarobni bomboni od kojih mršavite, a ni čarobni štapić. Kako kaže moj prijatelj, samo probušena kašika – napisala je Nina u junu.

Lakoverne kupce su prevaranti pokušavali nasamariti i pomoć imena i lika Doris Pinčić i voditeljke Antonije Blaće.

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

04:15

Danijela Martinović proslavila 30 godina karijere

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE