Radio BalkanFox

Žestok fajt Vendi i Maje Marinković u emisiji

Vesna Vukelić Vendi i Maja Marinković

Foto: Mileta Mirčetić, Telegraf.rs

Vesna Vukelić Vendi gostovala je sinoć u „Amidži šouu“ kada e žestoko posvađala s Majom Marinković.

Sve je počelo kada je pevačica zamerila Ognjenu Amidžiću što se prema starleti ponaša kao da je „normalna osoba“.

– Nikad mi nije bilo jasno, svi jedni s drugima i posle se druže i ništa im ne smeta – rekao je Ognjen o zadrugarima i njihovim vezama.

Znaš šta je najfrapantnije?! Ti se prema njima ponašaš kao da su normalni. Tu si ti za posmatranje – rekla je Vendi.

– Ognjene, znaš o čemu se radi? Postoje neke osobe koje imaju potrebu da te provuku, čisto da bi malo dospele u žižu javnosti ako im to zakaže kroz nekoliko godina. Ne pecam se na te niskobudžetne fore s obzirom na to da smo u najgledanijem šouu, ozbiljnoj emisiji, da nismo pod šatorom – rekla je Maja, ali je Vendi nastavila o ovoj temi.

Ti si inteligentan čovek, pa prosto moram tvoju inteligenciju da ukrasim, da ne kažem oplemenim. Kad neko nekome kaže: „Obrišem k od tebe“ ili „služiš mi samo za k“, a pored njega stoji njegova devojka, on priznaje tu osobu za devojku, a ovu smatra za brisanjem k, ne samo nje, nego i oca i ne zna da se povuče, nego i dalje juri tog muškarca, to govori da ta osoba nema ni trunku samopoštovanja – rekla je Vendi.

– Pošto je gospođa pobožna, kosi se sa principima da se žena koja je pobožna penje na krkače zauzetom muškarcu u toku vašara – rekla je Maja.

Kada je Miloš Obrenović doveo kalemare sa granice Bugarske, on je okitio obod Boograda, tzv. Beli potok i slično – rekla je Vendi aludirajući na to da je Maja iz Belog potoka.

Dobili ste malo medijske pažnje preko mene – odbrusila je rijaliti zvezda.

– Medijska pažnja preko nebitnih mi ne treba – poručila joj je pevačica.

– Nisam pod šatorom, pa nije ni vreme ni mesto da se raspravljam sa njom. Popela se žena zauzetom muškarcu na krkače. Uljez vam se uvukao u cveće…Moja majka ne može da bude znojava sa masnim prstima, ti se nisi presvukla – rekla je Maja.

Koliko moraš da budeš iskompleksiran da operišeš sve na sebi? Totalni je anonimus – rekla je Vendi.

– Ponavljaš se, treći put ponavljaš istu priču – rekla je Maja.

– Osoba gde god se pojavila napravila je štetu, samo uneredi gde god se pojavi, bukvalno je izmet gde god da se pojavi – rekla je Vukelićka.

Svi smo naši, Vendi jaši – ponavljala je Maja.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE