Radio BalkanFox

Osvanuo zajednički selfi, ovaj prizor će vas rasplakati!


Pevačica i pobednica druge sezone rijalitija „Zadruga“, Luna Đogani, porodila se danas u jutarnjim časovima i na svet donela devojčicu, kojoj je zajedno sa svojim suprugom Markom Miljkovićem odlučila da dodeli ime Lana.

Inače, ime Lana originalno je slovensko ime i može se smatrati skraćenicom od brojnih „dužih“ ženskih imena. Kako navode brojni pisani izvori, ovo vlastito ime potiče i iz naših krajeva, odnosno iz slovenske grupe jezika, te se smatra da označava „plodno, široko polje lana“, mada postoje i teorije da je irskog porekla i da u prevodu znači „mirna“.

Marko Miljković je prekinuo slavlje u stanu, pa se uputio ka porodilištu, kako bi posetio suprugu i ćerku, a ubrzo je na profilu Lune Đogani osvanuo prvi zajednički selfi:

– Ćao, ja sam Lana Miljković, rođena sam 04.10.2023 u 09:00h ! Naša Lana je u našim rukama i šta bih mogla više da poželim, samo zahvalnost Bogu na svemu što nam je pružio! Bićeš najvoljenija na svetu, i sigurna sam ćeš imatu najbolju sestru na svetu! Fali nam naša prva buba – napisala je Luna.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE