Radio BalkanFox

Aleksandra Prijović rasprodala u jednom danu i treći koncert u Areni: ‘Živim svoje snove!’

Trenutno najtraženija glazbena zvijezda u regiji, Aleksandra Prijović (28), rasprodala je treći koncert u zagrebačkoj Areni i to samo jedan dan nakon što su ulaznice puštene u prodaju.

Foto: IM LIVE PRODUCTION

Aleksandra će pred publikom u glavnom hrvatskom gradu nastupiti 1., 2. i 3. prosinca ove godine u sklopu svoje regionalne turneje ‘Od istoka do zapada’. Pjevačica je za Extra FM otkrila kako se osjeća dva mjeseca prije zakazanih nastupa u Areni Zagreb.

– Odlično, nevjerojatno, sretno, ispunjeno – živim svoje snove i uživam u svakom trenutku, zahvalna svojoj publici na ljubavi i povjerenju koje mi daje. Nadam se da me netko neće probuditi i reći da je ovo sve bio samo jedan lijepi san, jer ovo je i više nego što sam ikada mogla sanjati. Hvala vam od srca! Doista ću dati sve od sebe da se dobro provedemo, da uživamo, da to svima bude provod za pamćenje – poručila je Aleksandra.

Pjevačica je otkrila kako je njena obitelj iznimno ponosna na nju, što joj daje dodatan vjetar u leđa. Posebice joj je važna podrška supruga Filipa Živojinovića (38) koji joj piše pjesme te koji ju je uz sina Aleksandra (4) bodrio na spektakularnim koncertima u Štark areni.

Beograd: Aleksandra Prijović je prvim od tri koncerta u Štark Areni započela svoju regionalnu turneju "Od istoka do zapada"

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pjevačica u Zagreb dolazi uz visoku produkciju i spektakularnu binu od 400 metara kvadratnih te s 500 svjetlosnih reflektora, suvremenom pirotehnikom i konfetima.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE