Radio BalkanFox

„Drago mi je zbog Prije, ne treba da se poredi sa mnom“: Evo šta je Karleuša rekla o Aleksandri nakon koncerta

Jelena Karleuša  i Aleksandra Prijović

Foto-kolaž: Mileta Mirčetić, Nikola Tomić

Pop diva Jelena Karleuša nedavno je prokomentrisala karijeru i album mlade zvezde Aleksandre Prijović, koja je prošle nedelje napunila čak tri Arene u Beogradu.

Kako je Karleuša rekla, muzika koju Prija izvodi je treš i zvuči kao iz 2001. godine.

O čijem albumu da pričaju?! Sve što se snimilo ove godine, nije se desio ni jedan veliki hit. Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je super, „Zvezde Granda“ su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina – istakla je Karleuša nedavno, a od tada su brojne druge zvezde prokomentarisale ove njene reči, među kojima su i Ceca Ražnatović i Seka Aleksić.

Jeleni je danas stigao komentar jedne žene koja je iskazala svoje mišljenje o pop divi i njenoj karijeri, na šta je Karleuša srdačno odgovorila i ponovo se osvrnula na uspeh Aleksandre Prijović.

Hvala ti. I meni je drago i zbog Prije i zbog svačijeg uspeha. Ona, niti bilo ko, ne treba da se poredi sa mnom jer iza mene stoji 30 godina velike karijere, svetski pristup i pionirski hrabar rad. Jedno ne treba da isključuje drugo. Neka svako peva i radi, a vreme je to koje pokaže ko koliko vredi i po čemu će biti upamćen. A mene ne treba žaliti što radim u sredini koja je zatucana, zato što postoji ogroman broj ljudi koji to cene, zbog njih (zbog vas) sam ovde gde jesam – napisala je Karleuša, a celu objavu pogledajte ispod.

Inače, Ceca je na prvom Prijinom koncertu potkačila Karleušu zbog ovoga.

Došla sam da podržim ovu treš muziku što narod obožava i da budem 2001. na koncertu za koji je prodato preko 50.000 karata. To je za svaku pohvalu i podršku, baš mi je drago. Znam kako se oseća, da je preuzbuđena i da je verovatno najsrećnija na svetu. Uvek sam bila tu da je podržim – istakla je Ražnatovićka, a kada su Seku Aleksić pitali o tome, rekla je sledeće:

– Nemam pojma. Ono što ja izvodim je narodna muzika. Nije ni zabavno, ni pop, ni folk… Moj album je izašao 2002. godine, ja sam pevač dvehiljaditih i moja muzika se i danas sluša – rekla je Seka Aleksić.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE