Radio BalkanFox

PRVA ZAJEDNIČKA FOTKA MAJKE DARKA LAZIĆA SA BIZNISMENOM! Branka i Gagi više ne kriju ljubav, evo kako uživaju, a ovo su implanovi

Majka pevača Darka Lazića, Branka, već neko je vreme u emotivnoj vezi sa Draganom Paunovićem Gagijem, a kako prenose mediji, uskoro bi mogli da stanu i na “ludi kamen”.

Branka i Gagi, prema njegovim rečima, uživaju u ljubavi, putuju zajedno, a njihova veza aminovana je i od strane folkera.

Iako se mnogo pisalo o ljubavnom paru, zajedničke fotke golupčića javnost, dosad, nije imala priliku da vidi. Međutim, sada je na društvenoj mreži Instagram osvanuo niz kadrova koji govore u prilog tome da Gagiju i Branki cvetaju ruže.

Da podsetimo, nedavno je odjeknula vest da je majka Darka Lazića, Branka sreću u ljubavi pronašla pored Dragana Paunovića koji živi i radi u Holandiji.

– Imamo u planu da se venčamo jednog dana u prelepom Parizu. Naravno, onako kako je pristojno u našim godinama, sa našom kumom Julom Savić iz Pećinaca – rekao je on i dodao da im je buduća kuma od početka bila velika podrška.

 

Kurir.rs/Informer


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE