MISLILA JE DA NEĆE PREŽIVETI NJEGOVU SMRT! Milica Pavlović do poslednjeg trenutka bila sa dedom u bolnici: Čuo me je...

Foto: Republika

Milica Pavlović

Milica Pavlović nikada nije krila ljubav prema baki i deki što je i ocu otvoreno rekla kada je odlučila da se vrati u selo nadomak Leskovca kako bi bila sa njima. Oni su bili njeni psihološki otac i majka. Deda je bio taj koji je bodrio u svemu, a baka je bila zadužena za brigu o Milici da izrasta u zdravu devojčicu, a vodila je računa i da uvek lepo izgleda pa joj oblačila i najlepše haljinice.

Po povratku iz Švajcarske, Milica se nije odvajala od bake i deke sve dok se nije preselila u Beograd, ali i tada je, kako sama kaže, umela samo na par sati da dođe kod njih, da ih obiđe i da se vrati nazad zbog obaveza.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Milica Pavlović

Kada sam počela da se bavim ovim poslom veoma aktivno, verujte mi da sam znala da odem samo na jedno veče, da dva sata provedem sa njima i da se vratim za Beograd. Ta snaga koju su mi to dvoje ljudi davali je snaga da sam mogla da pomerim svet ispred sebe. Kada dođem posle problema, muka, poteškoća i samo pogledam u njihove oči koje mi bezuslovno veruju, a ja sam naučena da ne smem da lažem, dođem i kažem: „Jao deda, ovo ili ono“, on me ne pita šta kako, sasluša me i kaže: „Ma ti sve možeš, ti si rođena za ovo“. Uvek mi je govorio: „Glava gore, ruke nazad, ispravi se i samo hrabro“. I to sam pokupila od njega, kada mi je najteže u životu, kad imam mnogo problema, kada mislim da nešto ne mogu ja znam koliko su svega u mene uložili to dvoje ljudi, ja samo podignem glavu i stvarno onako čistog srca i poštenjem idem kroz život i u ovaj posao – kaže ponosno Milica gostujući na Blic televiziji.

Dok je deka Vladimir učio Milicu da ide uzdignute glave, baka Rada je bila ta koja je učila da uvek bude lepa i lepo obučena devojčica. Međutim 2020. godina je bila bolna za Milicu, deka se razboleo i napustio nju i baku.

Šta je život, a verujte mi, do poslednjeg daha njihovog sam se borila za oboje. Poslednje noći života i deke i bake sam bila sa njima, uz njihovu postelju. Nisam želela ni na onaj svet da odu a da ne vide da se borim za njih do kraja. Uh, baš sam to teško podnela, nisam još to prebolela ali sam prihvatila – kaže Milica uzdišući.