Radio BalkanFox

ZABRINJAVAJUĆE REČI EVE RAS: Javnost tužna i u strahu zbog poruke koja tera suze na oči

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

„Pri kraju sam puta…“

Glumica i spisateljica Eva Ras se svaki put oglasi na društvenim mrežama sa veoma poučnim rečima. Tako je i ovoga puta sa pratiocima podelila šta joj je na pamti, zbog čega su svi ostali dirnuti.

Iznela je istinu i suštinu života, pa se prisetila mlađih dana:

– Nema lepih bora. U mojim borama nisu ni moje ljubavi, ni njihove smrti, u mojim borama su opomene da ću i ja umreti koliko god da sam dugovečna, da sam pri kraju puta. Ne volim ni jednu jedinu svoju boru, ali nema pomade koja moze da ih izbrise. Lažu u literaturi, ženskim časopisima, u živim emisijama izgovaraju besmislice da je starost lepa. Nije, meni mozak jos nije popijen i sećam se svoje lepote, a kad se pogledam u ogledalo, nema ni traga od nje – započela je Eva.

Eva Ras

FOTO: Facebook printscreen/Eva Ras

Bili ste lepotica, retke lepote, zgodna žena, pa još glumica. Jeste li toga bili svesni? Kako ste dozivljavali svoj izgled? - nastavila je glumica.

Eva Ras

FOTO: Facebook printscreen/Eva Ras

- Bila sam svesna svoje lepote, ali nikada nisam uobražavala da sam ja zaslužna što je tako. Moje je bilo da se ne prejedam, da hodam, trčim ako imam priliku, da spavam kad je vreme sna i da izbegavam da ma koga mrzim. Uvek sam mislila da je mržnja najveća bolest od koje strada sve. I lepo telo. - završila je ona.

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE