Radio BalkanFox

Pevačica završila u njihovom Dnevniku, ne mogu da se načude što PUNI i četvrtu zagrebačku Arenu!

HRVATI ŠOKIRANI PRIJINIM USPEHOM: Pevačica završila u njihovom Dnevniku, ne mogu da se načude što PUNI i četvrtu zagrebačku Arenu!

Foto: IM Live Production, Printscreen

Popularna pevačica Aleksandra Prijović danas je obavestila svoje fanove na društvenoj mreži Instagram da je rasprodala karte za treći uzastopni koncert u zagrebačkoj Areni, kao i da su u prodaju puštene karte za četvrtu.

Prilog o našoj mladoj muzičkoj zvezdi, koja će u hrvatskoj prestonici nastupati početkom decembra, pušten je večeras na tamošnjoj televiziji i to u informativnom programu, gde su se voditelji čudili Prijinom uspehu.

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović

Više od 50.000 ljudi želi u Zagrebu da ide na koncert srpske pevačice Aleksandre Prijović. Zagrebačku Arenu pevačica je rasprodala i treću noć zaredom, pa je otvorila i četvrtu. Kako je mladoj Srpkinji to uspelo, a mnogim hrvatskim muzičarima nije? – rekli su spikeri u „Dnevniku“ hrvatske televizije „Nova“.

Sa 28 godina mogla bi četiri puta zaredom pevati u zagrebačkoj Areni – dodali su u prilogu, a potom upitali zagrepčane šta misle o njoj.

„Čula sam za nju, naravno, idem na drugi koncert, uspela sam rezervisati karte“, „To je Aleksandra Prijović, znamo za nju jer će imati koncerte“, „Jako je popularna i među mlađima i starijima, ne čudi ovaj uspeh“, rekli su građani Zagreba pred kamerama gorepomenute televizije.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE