Radio BalkanFox

"PLASTIK FANTASTIK JE LJUBOMORNA" Kuma i Aneli ponovo žestoko udarile jedna na drugu zbog Janjuša

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

Rat između ukućanki ne prestaje.

Tokom prošle noći bila su aktuelna „Pitanja gledalaca“. 

Voditelj Darko Tanasijević je podigao Aneli Ahmić i postavio joj pitanje od kog joj nije bilo svejedno.

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– Jel realno da Janjušu ljubomorišeš za kumu, i da mu kažeš „idi tamo kod svojih baba“? – pitao je voditelj. 

- Ne znam jesam li rekla to. Ne znam jel to bilo u diskoteci. Juče ili prekjuče, ne znam gde je tačno to bilo. Ona mene tu kao nešto provocira, priča da je Jaško zvao u emisiju, i ni ono kada ga je zagrlila nije mi bilo prijatno - odgovorila je Aneli.

- Nisam znala da moram da pitam Aneli smem li da zagrlim. Ja ne pretendujem trenutno na Janjuša, što ne znači da u nekom budućem periodu to ne može da se promeni. Baba je slobodna, baba može da diskvalifikuje - uključila se Milena. 

Milena Kačavenda

Milena Kačavenda

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

- Ona je za mene baba. I ona je pre neko veče sebe nazvala baba. Jedan dan govori da jeste, jedan da nije, ja sam je lično čula da kaže za csebe da je baba - rekla je Aneli. 

- Ne znam šta da kažem. Ona ovakva ne može meni da lupi komplekse. Što se tiče dotičnih persona, mišljenje može da ima ali ne može da me iskompleksira. Žena je potpuno promašila temu. Meni Janjuš nikad do sad nije bila tema, ali očigledno će morati da bude. Možda sam i ja bila ljubomorna na dotičnu plastik fantastik kada je uzela Janjuševu ruku i stavljala je ispod svoje haljine - pecnula je Milena Ahmićevu. 

- Mogu da guram ruku gde hoću, to je moje pravo! - branila se Aneli. 

- Njoj je krivo kada se družim sa Milenom. Jedne od najvećih suparnica su Aneli i Milena. Svaki trenutak gledaju da jedna drugoj zavuku, generalno. Ova ovu zove babom, ova drugu štakorom. Ne smatram Milenu babom, realno može da bude, ali za mene su babe žene od 70. Ako bi sve babe bile ko Milena, ja bih j**ao sve babe - rekao je Janjuš i šokirao ukućane. 

Marko Janjušević Janjuš

Marko Janjušević Janjuš

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

-Ako smo Milena i ja baba i deda, svi vi ostali ste pradede i prababe. Obe su dobre sa Janjušem, Milena mu je prijatelj dok je Aneli malo zaljubljena malo nije. Shvatiće Aneli vremenom kako stvari stoje, i treba da se pomiri sa činjenicom da se možda Janjušu ne sviđa. Nema potrebe da ljubomoriše ako Janjuš kaže da su prijatelji. Milena je pokazala potpuno drugarsko ponašanje ka njemu - zaključio je lepi Mića. 

Snimak celokupne svađe možete pogledati ispod: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE