Radio BalkanFox

MILJANA UDARILA NA KAČAVENDU: "Bila je spremna da gazi preko leševa zbog Ane, sve su bile u dogovoru!"

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

Sukob između dve ukućanke se ne smiruje.

„Pitanja gledalaca“ nisu mogla da prođu bez turbulencija ni ovaj put. 

Voditelj Pinka podigao je Milenu Kačavendu i postavio joj pitanje u vezi bivše ukućanke i prijateljice, Ane Ćurčić.

Milena Kačavenda

Milena Kačavenda

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– Kumo, da li je Aca unapred bio u nekom dogovoru sa Anom? – pitao je. 

- Bili su u kontaktu pre nego što je ona ušla, najviše zbog bezbednosti dece. Uverena sam i imam određena saznanja da su imali dogovore pre ulaska. Bili su uvereni da će Ana pobediti, i definitivno sam jedina smetnja bila ja, te me je bilo najlakše okriviti zato što ona nije pobedila. Imali su jasno definisan plan u koji se jedino ja nisam uklapala. Aca je bio u planu da bude kontaktiran jedino ako se situacija zahukta. Niko tad nije očekivao da će svi Slavnići da skoče - rekla je Milena.

Šta misliš o kuminoj priči, o unapred ugovorenim planovima Aca i Ane? - voditelj je podigao Miljanu Kulić.

- Ne mora da znači da i ona nije bila uključena u njihove malverzacije. Ona je žena koja ima 46 godina, koja je previše inteligentna za neke stvari, moram to da naglasim. Nije neko ko može lako da se prevari - bila je direktna Miljana. 

Miljana Kulić

Miljana Kulić

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

- Da li ti je čudno da je ona žargonski rečeno preveslana? - pitao je voditelj. 

-Ne, nije ona preveslana. Ona je sve radila za Anu i njen plasman. Sve su radile u dogovoru, ali su se planovi napolju izjalovili, Ana je pričala jedno, Milena je pričala drugo. Kuma je bila spremna da gazi preko leševa samo da bi se Ana što bolje plasirala, to jest da bi pobedila. Svako ko se svađao sa Anom, prvenstveno moja mama i ja kad smo joj govorile da je folirant, da je kontradiktorna, ona je najavljivala tužbe. 26 godina da se družiš sa nekim i da ne prepoznaš kakav je neko, to je neverovatno. Šta su njih dve imale to samo one znaju, ali da Milena ne vidi tako dugo kako je Ana loša, to ne verujem - oplela je Kulićka.

- Moram da napomenem par stvari. Ovde može da priča ko šta hoće. Ja nikad nisam rekla da je ona 26 godina bila loša, a ja 26 godina glupi kreten. Po meni Miljana nema nikakav kredibilitet da bilo šta komentariše, a doživela sam više napade s njene strane u vezi situacija kojima uopšte nije prisustvovala - odgovorila je Milena.

- Na kraju ćemo videti da li je moje mišljenje validno, i da li gledaoci misle da sam u pravu.  To ćemo videti na kraju. Mislim da je zajedno sa Anom na najgori mogući način htela da izmanipuliše narodom. Slična se sličnoj raduje, zato su se i tako lepo pronašle. Neka Milena melje u prazno, ne zanima me - rekla je Miljana.

Snimak sukoba možete pogledati ispod: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE