Radio BalkanFox

Život na kruzeru jeftiniji od staračkog doma! Penzioneri hit na mrežama – 500 dana krstare bez prestanka (FOTO/VIDEO)

Penzioneri iz Australije, bračni par Marti i Džes Ansen, odlučili su da na brodu provode 500 dana godišnje.

 

 


Penzionisani bračni par iz Australije je odlučio da provede skoro 500 dana ploveći na kruzeru jer su uplatili 51 uzastopno krstarenje, piše „New York Post“.

Par navodi da je krstarenje svetom jeftinije od odlaska u starački dom.

Foto:  

Marti i Džes Ansen su na prvo krstarenje krenuli 16. juna 2022. godine i od tada ne prestaju da plove svetom. Bili su na brodu kompanije „Princes“ više od 450 dana sa 2.000 putnika.

Zbog cene staračkog doma, odlučili su da im je isplativije da krstare svetom. Takav način života ima i prednosti jer uvek imaju aktivnosti tokom celog dana, a na brodu su duže od same posade.

 

 

U jednom trenutku sam svom agentu za putovanja rekao – rezerviši nam sve što se pojavi – rekao je Marti Ansen.

To je naš životni stil – objasnila je Džes.

Foto: Printscreen/Youtube

 

Oni su decenijama pre penzionisanja išli na kruzere, a nakon odlaska u penziju, to čine redovno.

Prilikom boravka na velikom brodu imaju razne aktivnosti. Džes je rekla da najviše uživa u plesu, a Marti je naveo da najviše voli da upoznaje prijatelje za ceo život.

Bračni par je još rekao da imaju u planu da se ukrcaju na još veći kruzer i da na njemu provedu čak godinu dana. 

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Mini suknja jedva prekrila zadnjicu! Dženifer Lopez se utegla, pa pokazala koja boja će biti popularna ove jeseni (FOTO)

Moda i lepota

Holivudska zvezda Dženifer Lopez izašla je u Los Anđelesu na večeru sa Ben Aflekom obukavši se veoma atraktivno, u bojama jeseni.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE