Radio BalkanFox

Sara Tićak predstavila je pjesmu ‘Volila bi’: Odraz mog karaktera koji je prožet sa puno emocija…

Trećom pjesmom koju predstavlja ovih dana, glazbenica Sara Tićak, predstavlja novi, glazbeno i produkcijski snažan zvuk. I dalje njegujući kvalitetu teksta i glazbe prije svega, a poštujući i očekivanja svoje publike koja raste iz dana u dan, uz već provjereni tim, Sara donosi novu pjesmu naziva “Volila bi“.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Mogu reći da je pjesma odraz mog karaktera, moje osobnosti. Htjela sam da ovaj moj rad bude nešto što kompletira mene u cijelosti kao performera. Svakako možete očekivati od mene daljnje pjesme koje će biti isto tako u glazbeno snažnim ritmovima i sa stihovima koji će opet naravno prožimati emocija. – rekla je Sara, čije je predstavljanje već s prvom pjesmom naišlo na pozitivne komentare.

Foto: Bruno Bilonić

Za pjesmu “Volila bi’ glazbu, aranžman i produkciju potpisuje Leo Škaro, a tekst Željka Galić. Video spot je sniman pod PILOT studio palicom, a jedinstveni kadrovi snimani su u Brodosplitu.

Foto: Bruno Bilonić

Redovita s objavama svojih pjesama, samo dodatno ukazuju na to koliko je Sara ozbiljna u svojoj namjeri po pitanju glazbe i njenog stvaralaštva.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE