Radio BalkanFox

„Najtužnija objava u karijeri…“: Bend koji je svirao na svadbi Antonele Baković podelio potresnu poruku

Antonela Bakovic i suprug Marko Baković hrvatski par iz autobusa

Foto: Facebook/Antonela Bakovic

Prilikom sletanja autobusa s nadvožnjaka u blizini Venecije, mlada Splićanka Antonela Baković (24) je izgubila život, a njen suprug Marko Baković je teško je povređen.

U nesreći je poginula 21 osoba, uglavnom mladi turisti.

Članovi benda koji su svirali na svadbi preminule Splićanke danas su objavili fotografiju sa venčanja i posvetili joj dirljivu objavu.

Ovo je najtužnija objava u mojoj karijeri… Pre nešto manje od mesec dana zajedno smo slavili vaš novi početak, pevali i svirali dok smo imali i zadnji atom snage, a sada srce puca od tuge i boli jer sve je to prestalo u jednom trenutku. Draga Antonela, počivaj u miru, čuvaj svog Marka od gore s nebeskih visina… Porodici izjavljujem iskreno saučešće u moje ime i ime svih članova benda „Miro boem i Aritmija benda“ – napisao je na Fejsbuk profilu Miro Boem povodom nezamislive tragedije koja se dogodila tri nedelje nakon venčanja bračnog para Antonele i Marka Bakovića.

Njihov medeni mesec u Veneciji pretvorio se u nezamislivu tragediju.

Podsetimo, autobus je probio barijeru i zabio se na železničku prugu u okrugu Mestre, koji je mostom povezan sa Venecijom.

Incident se dogodio oko 19:45 časova dok je autobus navodno vraćao turiste u kamp.

Među poginulima je i 24-godišnja Hrvatica iz Splita, a njen tek venčani suprug je teško povređen i prebačen na intenzivnu negu u bolnici.

Hrvatski portal Indeks objavio je da je mlada Splićanka bila trudna.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE