Radio BalkanFox

Karleuša otpratila Mariju Šerifović sa Instagrama

Jelena Karleuša, Marija Šerifović

Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Jelena Karleuša više nije prijatelj sa Marijom Šerifović na društvenoj mreži Instagram.

Karleuša prati oko 40 ljudi, a do skoro je na toj listi bila i Šerifovićeva, sve dok Jelena nije donela odluku da je sa nje skine.

Njih dve su bile veoma bliske prijateljice, pogotovo tokom perioda snimanja „Zvezda Granda“, kada su zajedno bile u žiriju.

Nakon što je Karleuša napustila ZG ostale su u dobrim odnosima, a sada se njihovo prijateljstvo, kako se priča, poljuljalo.

Jelena je nedavno izbacila dva nova albuma „Alfa“ i „Omega“, nakon 11 godina muzičke pauze, što su mnogi dočekali sa oduševljenjem.

Brojne kolege su joj javno čestitale, pružile podršku kako privatno, tako i putem društvenih mreža i drugih medija, a lepe reči od strane Marije Šerifović su izostale. Kako smo načuli, Jelena od Marije nije dobila nijednu poruku podrške niti čestitku, što ju je prilično pogodilo, ali i razočaralo, ali se ovim povodom javno nije oglasila.

Ipak, Marija nije otpratila Karleušu sa Instagrama, što ostavlja prostora da je možda u pitanju neka trenutna svađa ili nesuglasica.

Jedan od naših najlepših vokala, pop zvezda Marija Šerifović, takođe je najavila izlazak novog albuma „Dolazi ljubav“, a da li će Jelena njoj pružiti podršku i podeliti njene nove pesme, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE