Radio BalkanFox

Fotografije koje donele patnju Seleni Gomez

Slavna pevačka zvezda ne krije da je dugo prolazila kroz veliku borbu sama sa sobom.

selena gomez imala je veoma teške periode borbe za mentalno i fizičko zdravlje
selena gomez imala je veoma teške periode borbe za mentalno i fizičko zdravljefoto: Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevačica i jedna od najpopularnijih mladih zvezda današnjice Selena Gomez nikada nije krila veliku borbu za fizičko i mentalno zdravlje.

 

Ona je sada podelila kakav danak na njeno stanje su uzele njene objavljene paparaco fotografije 2018. godine, tokom njenog boravka u Sidneju, u Australiji.

 

31-godišnja umetnica posetila je Sidnej u martu te godine, tokom svoje turneje, a prilikom svog boravka tamo, fotografisana je nenadano dok se odmarala na jahti, obučena u bikini.

Selena se sada prisetila internet hajke koja se odigravala danima nakon što su te fotografije objavljene, na kojima su se videli njeni ožiljci, nastali 2017. godine, tokom transplantacije bubrega, a takođe je prolazila i kroz prirodnu fazu menjanja tela ulaskom u kasne dvadesete godine.

 

Govoreći za Fast Company, bivša Diznijeva uzdanica i zvezda diskutovala je u velikom pritisku koji je osećala.

 

selena gomez podelila je svoju iskrenu priču
selena gomez podelila je svoju iskrenu pričufoto: SELENA GOMEZ / INSTAGRAM

Ona ističe da je svesna kritika, ali i prekinula je svoju pauzu od društvenih mreža i medija, kako bi ukazala na standarde lepote nametnute od strane društva.

 

Mit o lepoti je opsesija fizičkim savršenstvom koji modernu ženu zatoči u beskrajnom krugu beznađa, samosvesti i mržnje prema sebi, dok pokušava da ispuni nemoguću definiciju besprekorne lepote — rekla je Selena.

 

 

Gomezova je ispričala da se već borila sa problemima i slikom o svom telu nakon neprijatnih foto-šutinga, gde je shvatila da „nema više telo kao tinejdžerka“.

 

 

Nisam ulazila u staru veličinu i to me je posramilo. Ipak, koliko je nerealno da očekuješ da se ženino telo neće promeniti? — zapitala se ona.

— Bilo je momenata kad se nisam osećala dobro oko toga kako izgledam jer sam viđala svašta po Instagramu. Vau, želela bih da moje telo tako izgleda — iskrena je Selena.

 

 

Njoj su dijagnostikovali bipolarni poremećaj 2020. godine, a bori se i sa lupusom.

 

— To je bila stvarno teška sezona, imala sam i uspone i padove, a nisam znala šta da radim, kako da se kontrolišem — rekla je ona.

 

Bonus video

Trik Selene Gomez za nanošenje maskara

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE