Radio BalkanFox

Milan Milošević otkrio mišljenje o učesnicima rijaliti šou-programa Zadruga 7 Elita

Iako nije postao voditelj rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“, Milan Milošević je pomno ispratio dešavanja na imanju u Šimanovcima i za naš portal podelio utiske.

Milan Milošević (Foto: Screenshot TV Pink)
Milan Milošević (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Rijaliti počinje tek pred kraj godine. Oni se tek tada opuštaju. Prestaju da zaboravljaju na kamere. Još uvek su svi izveštačeni, neki namerno ogovaraju da bi se pojavili u kadru. Najzanimljivi su mi Miljana i Bebica, ta priča oko njih. Nisam mislio da će mi biti zabavni, ali Bebica se opustio, promenio se totalno. Ne kažem na pozitivno. I on i Miljana imaju to nešto, tinja vatra u njima – istakao je Milan za „PulsOnline.rs“, a zatim se osvrnuo na Aneli Ahmić.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš (Foto: Screenshot TV Pink)
Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš (Foto: Screenshot TV Pink)

– Aneli znam od ranije, tačnije njenu sestru Situ iz rijalitija „Parovi“. Poznajem njih. Ta priča mi je bila najzanimljivija oko Stanije i Asmina, kada je bio i sam ulazak u rijaliti. Moram da priznam da je udavila sa pitom, ali ona nema kapacitet. Mora da se iskoristi njen maksimum. Da je neko podigne i izvuče iz nje sve što treba – smatra Milošević.

Milan Milošević Foto: Ringier/Milan Ilić
Milan Milošević Foto: Ringier/Milan Ilić

– Međutim, Aneli je otišla na drugi kraj, sada je više akcenat na priči sa Markom Janjuševićem Janjušem. Mislim da je on već prevario suprugu. Sa njom je samo dobar prijatelj. Nisam u toku, pa ne mogu da tvrdim. Janjuš ne može bez žena, to je evidentno. Sigurno mu se sviđa Aneli. Međutim, Maja Marinković ako uđe, napraviće karambol na svim poljima – dodao je voditelj.

Maja Marinković (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)
Maja Marinković (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Kuma Kačavenda je odličan učesnik. Nikoga ne podržavam. Isključivo gledam ko je dobar rijaliti učesnik, a ko nije. Milena drži pažnju. Zanimljiva je. Prva kuma koja se toliko eksponirala godinu dana, pa onda i sada u rijaliti. Pun je pogodak za ovu sezonu. Očekujem da se svašta tu desi, jer je nepotpuna priča ako druga strana ne iznese svoje – istakao je Milan.

– Pink sve može i sve je moguće. Sve zavisi od trenutka, moguće je i da Ana Ćurčić uđe u rijaliti. Sad kad su oni ulazili u „Elitu 7“, fanovi su mi slali imamo ovo za onoga, ovo za ovoga… Siguran sam da to imaju i drugi voditelji, ali je interesantno kako ljudi i dalje mene posmatraju kroz rijaliti, iako dugo ne vodim – zaključio je Milošević.

Milan Milošević je, sa druge strane, zakopao ratne sekire sa rijaliti veterankom Marijom Kulić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: KAKAV OBRT! Otišli na SUĐENJE i pomirili se – Marija Kulić i Milan Milošević zakopali ratne sekire (VIDEO)




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE