Radio BalkanFox

Izabrana najbolja TV serija za 2023

ZAVRŠEN FESTIVAL FEDIS: Najbolji glumci Jovana Stojiljković i Milan Marić, a ovo je najbolja naša SERIJA po mišljenju žirija

Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Dodelom Zlatnih antena u Domu omladine u Beogradu završen je 13. festival TV drama i serija FEDIS. Priznanje za najbolju seriju po oceni žirija u protekloj TV sezoni pripalo je „Nemirnima“ (Telekom Srbija / From No Connection), dok je za kreatora nagrađen glumac Andrej Šepetkovski za sitkom „Šetnja sa lavom“.

serija Nemirni
foto: Dragan Đorđević

Zlatna antena pripala je i Igoru Đorđeviću kao scenaristi za prvenac „Bunar“.

Igor Đorđević
foto: Nenad Kostić

Glumačke nagrade „Milena Dravić“ i „Ljubiša Samardžić“ otišle su Jovani Stojiljković i Milanu Mariću za glavne uloge u serijama „Vera“ i „Pad“, dok su najbolje epizode ostvarili Jelena Stupljanin i Zoran Cvijanović za „Nemirne“ i „Bunar“. Glumačko otkrovenje je Nevena Nerandžić u seriji „Branilac 2“.

Rade Šerbedžija
foto: ATA images

Zlatna antena za doprinos televiziji otišla je u ruke Radeta Šerbedžije.

– Lepe su nagrade. U Beogradu se uvek osećam lepo. Radio sam dosta serija, a nekako pamte svi Teslu – rekao je Serbedžija i dodao da od 1991. godine nije radio na televiziji.

Milan Marić
foto: Kurir

Nagradu je dobio i Milan Marić koji se zahvalio Bojanu Vuletiću reditelju serije Pad, Fajerflaj produkciji i Telekomu Srbije.

00:48

Završen festival FEDIS

Ni lepa Jovana Stojiljković nije ostala bez nagrade, a ovom prilikom je otkrila da je zbog Milene poželela da postane glumica.

Kurir.rs

03:44

Petar Božović plakao sam kao nikad u životu

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE