Radio BalkanFox

Prizovite ljubav u vaš dom! Drevna veština povećava šanse za sreću

Okrugli trpezarijski sto donosi slogu u porodicu, a boja zidova, kao i raspored sitnica na ključnim mestima, utiče na energiju prostora u kom živite i na vaše raspoloženje.

Feng-šui je drevna istočnjačka veština proistekla iz verovanja da pojedine aspekte života možete unaprediti ili unazaditi u zavisnosti od toga kako su vam stvari raspoređene u prostoru. Ako želite da ojačate svoju ljubavnu vezu ili da upoznate nekog novog, feng-šui stručnjaci predlažu šta da uradite u kući.

Uparite nameštaj

– Ako želite da započnete vezu, nemojte se okruživati usamljenim elementima – kaže feng-šui stručnjak Laura Benko.


Ona savetuje da bi trebalo da izbegavate postavljanje jedne stolice u ugao sobe, pojedinačne ramove ili slike na zidovima. Važno je da kreirate energiju partnerstva oko vas, pa stavite parove stolica, noćnih ormarića i drugog nameštaja i sitnih ukrasa.

Fotografije

– Da biste ojačali svoju vezu ili brak, na zidove u hodniku i druga prometna mesta postavite uokvirene slike na kojima ste sa porodicom – savetuje Ken Lauher. Na noćnim stočićima držite samo fotografije vas u paru.

Foto: Shutterstock

Roze boja priziva ljubav

Dodajte nešto roze

U feng-šuiju roze je boja veze i zato je najbolje da je iskoristite pri uređivanju spavaće sobe, koja predstavlja najvažniju prostoriju u kući. Ova boja simbolizuje ljubav, sreću, zadovoljstvo i romantiku. Ne morate da okrečite sobu u roze, ali možete da stavite neki detalj u ovoj nijansi (jastučići, posteljina, vaza).

Kupite okrugli sto

Ako želite da u svoj dom privučete više ljubavi, posvetite se drugoj najvažnijoj prostoriji u domu – trpezariji. Trpezarijski sto postavite tako da svi članovi porodice mogu međusobno da se gledaju.

– Najbolje bi bilo da kupite okrugli sto. Simbolično, krug predstavlja zajedništvo – kaže Karen Rauh Karter.

Foto: pexels.com

Ostavite prostora za budućeg partnera

Ostavite prostora za drugu osobu

Samci uređuju životni prostor misleći samo na svoje potrebe. Ovo se posebno odnosi na ormare.

– Nemojte ih napuniti do kraja, već poštujte prostor i ostavite jedan deo prazan za mogućnost da ga ispuni neka nova osoba – predlaže Karen Rauh Karter.

 

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


I boje čine stan! 6 pravila koja će uneti harmoniju u vaš dom

Dom i porodica

Pravilo „tri boje“ iskoristite i u svojoj kući, a ne zaboravite da ćete crnim detaljem pojačati njihov efekat.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE