Radio BalkanFox

SVI JOJ SE SMEJALI, A DANAS JE PRAVA BOMBA – Bivša zadrugarka više ne izgleda isto! Drastična promena (FOTO)

Foto: YouTube/Zadruga Official

Pokazala i nove silikone!

Nekadašnja učesnica rijaliti programa „Zadruga“, Anja Todorović šokirala je izgledom.

U centru pažnje je pred kamerama bila zbog veze sa Cveletom, ali se i često nalazila na meti podsmeha.

Anja je često govorila da je nezadovoljna svojim izgledom u četvrtoj sezoni Pinkovog rijalitija, da bi se po izlasku brzo transformisala.

Anja Todorović

Anja Todorović

Foto: Srbija Danas

Iako je nekada vodila bitku s anoreksijom i bila "kost i koža", nekadašnja fudbalerka je zahvaljujući brojnim intervencijama potpuno promenila lični opis za kratki vremenski period, a sada je pokazala i nove silikone.

Od Anjine operacije prošlo je već više od 20 dana, a kako se skoro pa skroz oporavila, odlučila je da svojim pratiocima pokaže kakve grudi je uradila i kako izgleda njeno telo nakon što je ugradila silikone.

Anja Todorović

Foto: Instagram Printscreen

Poznato je da Todorovićeva često kači provokativan sadržaj na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, zbog kojeg redovno dobija žestoke kritike i negativne komentare, ali nju to ne dotiče, pa i nastavlja da radi ono u čemu uživa.

Anja je proslavila 24. rođendan i u uskoj, prekratkoj i tesnoj haljini, zatim i u halterima ispozirala pred kamerama, a njene nove grudi našle su se u prvom planu. Primetno je da je Todorovićeva znatno uvećala grudi, a očigledno je da je jako zadovoljna rezultatom, jer svaki dan objavi po nekoliko slika u provokativnim izdanjima.

Kako su nedavno preneli domaći mediji Anja ne planira tu da stane i navodno je rešila i da uveća zadnjicu, a njenom vereniku zbog toga nije svejedno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE