Radio BalkanFox

Selenu Gomez vrijeđali su zbog kilaže: Normalno je da se tijelo žene mijenja, nisam tinejdžerica

Pjevačica i glumica Selena Gomez (31) često se nalazila na metama kritika na račun fizičkog izgleda, posebice onih koji su se ticali njezine kilaže. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

specijal čudne opsesije slavnih

Seleni je kada je imala 24 godine dijagnosticiran lupus, bolest zbog koje se njezino tijelo promijenilo. Prisjetila se kako se osjećala kada je shvatila da više nema tijelo tinejdžerice. 

– Niti jedna veličina odjeće koju sam dobila nije odgovarala i zbog toga bih se osjećala neugodno – prisjetila se trenutka sa snimanja u novom intervjuu za Fast Company.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Three's Company! Selena Gomez rings in ANOTHER Holiday with good pals Brooklyn Beckham and Nicola Peltz. **WEB EMBARGO UNTIL 12:30 PM ET on January 3, 2023**

Foto: MADI, SXAC

Nakon dijagnoze, pjevačica je naknadno prošla kroz transplantaciju bubrega i kemoterapiju. Tada je prekinula s dugogodišnjim dečkom Justinom Bieberom (29), zbog čega je bila u središtu pozornosti. Kasnije se više puta osvrtala na podrugljive komentare koje je dobila za fizički izgled.

– Nerealno je očekivati ​​da se tijelo normalne žene ne mijenja – rekla je ranije. 

American Music Awards - Justin Bieber and Selena Gomez

Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Nedavno je Selena ponovno bila ‘središte drame’ zbog navodnog prepucavanja s Hailey Bieber (26), Justinovom suprugom. Većina je ipak stala na Seleninu stranu te prozvala Hailey ‘zlobnom djevojkom’. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE