Radio BalkanFox

HOROSKOP ZA 6. OKTOBAR Raku poslovno putovanje, Strelcu važan razgovor sa partnerom


OVAN

POSAO: Možete da očekujete veoma konstruktivnu atmosferu u svom radnom okruženju. Pred vama je povoljan dan. Generalno vam je horoskop naklonjen i sudbina je na vašoj strani.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom koju ste nedavno upoznali u svom bliskom okruženju. Ako ste zauzeti odnos sa voljenom osobom je dobar.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija u predelu nogu. Možete da očekujete malaksalost tokom današnjeg dana takođe. Ako vam se pojave bilo kakvi problemi javite se lekaru.

BIK

POSAO: Možete da očekujete da će vaše ideje i predlozi vezani za poslovno polje biti veoma pozitivno prihvaćeni. Pred vama je dobar dan za promene na ovom polju.

LJUBAV: Možete da očekujete novo emotivno poznanstvo koje vam dolazi preko kruga prijatelja i poznanika. Ako ste u vezi, partner će želeti nešto ozbiljnije sa vama.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro zdravlje vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju. Ako ste imali neke tegobe iz prošlosti sada ćete ih rešiti.

BLIZANCI

POSAO: Niste sigurni koliko brzo možete da realizujete neke svoje ciljeve ali ne treba da gubite nadu. Pred vama je period u kojem ćete želeti da menjate drastično neke stvari.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada trenutno deluje nezainteresovano za neki dublji kontakt. Moguće je da će vam se desiti i neko novo poznanstvo. Spremite se za dobre promene.

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima bi mogla da vas muči. Pred vama je period u kojem ćete imati poteškoće vezane za kičmu, kosti, vratni predeo itd. Posetite fizioterapeuta.

RAK

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku za saradnju sa inostranstvom. Dajte sve od sebe da iskoristite nove mogućnosti. Povoljan je dan i za neko poslovno putovanje.

LJUBAV: Možete da očekujete neobaveznu avanturu sa jednom veoma interesantnom osobom koju poznajete. Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljive ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Skloni ste unosu alkohola. Povedite računa o svom ponašanju i nemojte da preterujete kada su u pitanju poroci. Mogli biste da imate neke probleme sa jetrom.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete imati uspeha u svojoj potrazi za dodatnim izvorom prihoda ili dodatnim poslom. Potrudite se da budete odgovorni i da se predstavite u najboljem svetlu.

LJUBAV: Problemi sa ljubomornim partnerom vam sve više predstavljaju smetnju i razmišljate o prekidu te veze. Možete da očekujete da će vaš odnos biti prilično napet.

ZDRAVLJE: Skloni ste stresu. Nije vam povoljan dan i dosta toga ne ide onako kako ste želeli i zamislili. Vreme je da se okrenete zdravijem životu i potrazi za unutrašnjim mirom.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas zanimljiv dan na poslovnom planu tokom kog ćete imati niz novih dešavanja i promena. Uspećete danaučite nešto novo iz poslovnih dešavanja oko vas.

LJUBAV: Možete da računate na poboljšanje situacije sa voljenom osobom jer ste konačno oboje uložili dovoljno truda. Ako ste slobodni, za sada još nema novog poznanstva.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama i možete da budete veoma osetljivi danas. Moguć je i pad imuniteta, pa samim tim i sklonost raznim infekcijama na koje bi trebali da obratite pažnju.

VAGA

POSAO: Najbolje bi bilo da ne verujete previše u bilo čija obećanja i da se potrudite da najvažnije stvari obavite sami. Izbegavajte preterano ulaženje u rasprave danas.

LJUBAV: Moguće je da vam se ponavljaju neki problemi koje ste i ranije imali sa svojim emotivnim partnerom. Vreme je da jasno pokažete koji je vaš stav i da iskreno o svemu razgovarate.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata bi mogla da vam stvara manje probleme. Napetost i nervoza vas takođe prate u ovom periodu. Prijala bi vam masaža.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete uspeh u rešavanju svih eventualnih komplikacija i problema na poslovnom planu. Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati neka nova dešavanja.

LJUBAV: Potrebno je da napravite kompromis sa voljenom osobom ako želite da vaša veza uspe i potraje na duže staze u budućnosti. Pred vama je dobar period za ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije. Izbegavajte preterano naprezanje danas i potrudite se da spavate dovoljno. Takođe je važno i da povedete računa o pravilnoj ishrani.

STRELAC

POSAO: Nemate dovoljno strpljenja da neke stvari privedete kraju i možete lako napraviti početničke greške. Potrudite se da date sve od sebe kako bi ostvarili svoje ciljeve.

LJUBAV: Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom sasvim iskreno o svemu što vas muči. Važno je da neke stvari jasno definišete. Vaš odnos bi mogao da se pokrene u dobrom smeru.

ZDRAVLJE: Osetljiv urinarni trakt bi mogao da vam stvara probleme sa zdravljem. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka infekcijama, gljivicama itd. Posetite lekara.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete na ovom planu doći do velikog olakšanja kada budete čuli najnovije vesti. Pred vama je dobra faza u kojoj ćete imati priliku da ubirate plodove svog rada.

LJUBAV: Uživate u romantičnoj atmosferi sa voljenom osobom. Nemate nikakve brige kada je u pitanju emotivno polje. Potrudite se da date sve od sebe kako bi vam odnos napredovao.

ZDRAVLJE: Hormonalne smetnje su naglašene. Moguće je da u skladu sa tim imate i neke promene raspoloženja. Potrudite se da  više vodite računa o svom zdravlju.

VODOLIJA

POSAO: Dolazite do mogućnosti da poboljšate svoju zaradu i vreme je da prihvatite ono što vam se nudi. Okolnosti u kojima se nalazite će vam biti na neki način komplikovane.

LJUBAV: Možete da očekujete jako lep period kada je u pitanju emotivno polje. Odnos sa voljenom osobom bi trebao da bude sasvim stabilan. Očekuje vas dobar dan.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost. Potrudite se da sebi organizujete neki vid treninga i bavljenja sportom. Neophodno je da se usmerite na stvaranje bolje forme.

RIBE

POSAO: Mogući su neočekivani troškovi koji vas donekle mogu zabrinuti. Važno je da se dobro organizujete. Potrudite se da na ovom polju date svoj maksimum radi ostvarenja ciljeva.

LJUBAV: Niste sasvim zadovoljni stanjem u svom braku jer imate utisak da se partner ne trudi kao i vi, da sve bude kako treba. Ako ste slobodni, moguće je da se osećate usamljeno.

ZDRAVLJE: Problemi sa urogenitalnim traktom su pred vama. Potrudite se da povedete više računa o unosu tečnosti. Na prvi znak bilo kakvih tegoba se posavetujte sa lekarom.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE