Radio BalkanFox

Vesna i Đole otkrili zašto nisu želeli da dođu na slavlje povodom Laninog rođenja: Marko nas je pozvao, ali…

Vesna i Đole Đogani, Luna Đogani

Foto: ATA Images, Printskrin: Instagram/luna_djo

Blogerka i rijaliti zvezda Luna Đogani porodila se pre dva dana i na svet donela ćerku Lanu.

Tim povodom upriličeno je slavlje koje je počelo rano ujutru u porodičnom domu Miljkovića, zatim je nastavljeno u restoranu, a potom i u jednoj kafani u Skadarliji.

Veselju su prisustvovali i članovi porodice Đogani, Gagi, Nina, Adam, kao i Anabela i njen partner Andrej, mala Blankica i drugi bliski prijatelji i članovi porodice.

Svima je poznato da odnosi u porodici Đogani nisu sjajni, a sada je Vesna priznala da su Đole i ona bili pozvani na veselje, ali da ipak nisu došli.

Vesna Đogani je istakla da ih je Marko od srca pozvao, ali su njih dvoje procenili da nije trenutak da se sada svi zajedno okupljaju, već da će sačekati neku drugu priliku.

Marko nas je od srca pozvao, mi smo imali snimanje, ali smo posle toga procenili da možda ne bi bilo pametno da se u takvom momentu svi okupljamo zajedno. Bila je tetka, bio je i Gagi sa devojkom. Oni su se fenomenalno proveli, Đole i ja ćemo nekom drugom prilikom otići i ispoštovati sve one običaje kada je prinova u pitanju. Jedva čekamo da ih vidimo – priznala je Vesna, pa otkrila šta je Luni najteže palo tokom porođaja:

Čula sam od tetke da je sve u najboljem redu, jedino joj je krivo što nije mogla da jede pre operacije i sad ovo posle, to joj je najteže palo. Ona se dobro oseća, to je najvažnije. Mi ćemo da se veselimo, slavimo i da se družimo nekom drugom prilikom – rekla je pevačica za „Alo!“.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE