Radio BalkanFox

Ima 46 godina, a prava je bomba: Pevačica se pojavila od glave do pete u crnoj koži i zasenila sve prisutne


Šakira se juče pojavila na „Faena Forum“ dodeli nagrada u Majamiju koji je prethodio 30. izdanju „Billboard Latin Music“ dodele nagrada. Kolumbijska pevačica bila je nomovana u impresivnih 12 kategorija.

Očekivano, Šakira je očarala publiku svojim prisustvom te je dobila aplauze i klicanje prisutnih. Za ovu priliku, pevačica je birala monohromatski izgled koji se sastojao od kožnih komada. Nosila je kožni kombinezon s naglašenim dekolteom i tankim bretelama i uklopljenim grudnjakom nalik korsetu. Komad je bio stegnut u struku ušivenim remenom, a na dnu je imao plisirani kratki šorts.

Šakira je kombinezon sparila s kožnim čizmama na platformu i zlatnim lančićem. Odabrala je prirodan izgled šminke, a kosa joj je bila oblikovana u prepoznatljive opuštene talase.

Na društvenim mrežama podelila je fotografije ovog outfita u kojem je pozirala u hodnicima i liftu hotela.

Tokom panel diskusije, Šakira je govorila o tome kako joj je muzika pomogla u svim fazama života.

„Pisanje je oduvek imalo terapeutsku ulogu. Najviše pišem kada mi je najgore. Život mi zada udarac, a iz toga sam naučila mnogo i osećam se snažnije“, rekla je pevačica te poručila: „Moja muzika je bila moj glavni alat za preživljavanje“.

Šakira je ove godine ostvarila veliki muzički povratak sa hitovima „Monotonía“, „TGQ“ i „Copa Vacía“, kao i njenom srceparajućom pesmom „Acróstico“, nakon što se rastala od dugogodišnjeg partnera Pikea.

Zbog uspeha s ovim pesmama i njenog izuzetnog doprinosa muzici u proteklih nekoliko decenija, nagrađena je prestižnom nagradom Video Vanguard na dodjeli MTV Video Music Awards 2023. godine.

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE