Radio BalkanFox

BEBICA ZAVRŠIO NA LEKOVIMA: Zbog Miljane mu ustanovljena dijagnoza – "Niko ne zna sa čim se borio"

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Pred njim je bio težak period…

Zadrugar Nenad Macanović Bebica nakon veze sa Miljanom Kulić pretrpeo je posledice koje su uticale na njegovo psihičko stanje. Njegov bliži prijatelj otkrio je kako se to odrazilo na njegovo ponašanje.

Godinama je imao problem sa depresijom, a dok je bio u vezi sa zadrugarkom stanje mu se drastično pogoršalo. Nakon što se iselio iz kuće Kulića, obratio se lekarima za pomoć jer se hronično osećao loše, a imao je napade anksioznosti. 

Njemu su tada postavili sijagnozu depresije i predložili terapiju i promenu načina života. 

Miljana Kulić

Miljana Kulić

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

- Nenad je prvo mislio da je to glupost, da on nema nikakav poremećaj već se samo oseća slomljeno, umorno, tužno, da nema snage ni za šta jer je iscrpljen. Međutim, nagovorili smo ga da krene sa terapijom i odmah je bilo bolje. Počeo je da veruje lekarima i našao uzrok svog problema. Mnogi se pitaju kako je sada tako odmoran i pun snage, a prethodne rijaliti sezone kao da je prespavao. Zapravo niko ne zna sa čim se on borio. Dok je bio sa Miljanom nije obraćao pažnju na sebe i svoje probleme, trudio se da ispuni sva očekivanja porodice Kulić, a sebe je stavljao na poslednje mesto. Sada se konačno izvukao i oseća se dobro - govorio je za Svet Bebin drug. 

Nenad Macanović Bebica

Nenad Macanović Bebica

Foto: Srbija Danas

Nenad i Miljana trenutno se nalaze u rijalitiju "Elita" i često dolaze do sukoba i provokacija. On je trenutno u šemi sa zadrugarkom Teodorom Delić i oseća se mnogo bolje nego u prethodnim sezonama rijalitija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga" možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE