Radio BalkanFox

Aleksandra Prijović rasprodala je sedam arena, a Karleuša kaže: ‘To je trash muzika’

Prošlo je 13 godina otkako je pjevačica Jelena Karleuša (45) posljednji put pjevala u beogradskoj areni ispred 10 tisuća fanova. Prije desetak dana gostovala je u emisiji ‘Prvi red’ na K1 televiziji gdje je promovirala svoja nova dva albuma, ali i kritizirala popularnu Aleksandru Prijović (28), koja je u zadnjih nekoliko mjeseci rasprodala barem sedam arena.

Karleuša je u kolovozu prvo izbacila album ‘Alpha’, a tjedan dana kasnije i ‘Omega’ o kojima se danima pričalo, a u rujnu je u Beogradu održala besplatan koncert povodom promocije novih pjesama.

– O čijem albumu da pričaju? Sve što se snimilo ove godine, nije se desio ni jedan veliki hit – započela je Karleuša.

Beograd: Jelena Karleuša je objavila dva albuma  "Alfa" i "Omega" i održala koncert

Foto: Antonio Ahel/PIXSELL

Voditelj joj je potom rekao kako Aleksandra Prijović, koja će u zagrebačkoj Areni nastupiti četiri uzastopna dana, ima hit ‘Dam, dam dam’ na što Karleuša nije birala riječi.

– Iskreno da ti kažem to je za mene 2001. Djevojka je super, sve te ‘Zvezde Granda’ su super, ali oni su naprosto trash, to je trash muzika – odgovorila je Karleuša voditelju.

Beograd: Aleksandra Prijović je prvim od tri koncerta u Štark Areni započela svoju regionalnu turneju "Od istoka do zapada"

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra je prošlog tjedna, kad je intervju s Karleušom emitiran, održala tri rasprodana koncerta u Štark areni za koje je prodano 50.000 ulaznica, no Jelena smatra kako ona donosi kvalitetniju glazbu i produkciju.

– Mi moramo ići naprijed, moramo imati svjetski trend, svjetsku produkciju. Nikako 2001., ’98, 2003. i tako dalje. Ja ne znam ni jednu pjesmu tih pjevača – rekla je pjevačica.

Cilj joj je u sljedećoj godini održati besplatan koncert na beogradskom Ušću gdje joj je želja okupiti 300.000 ljudi, a ulaz bi bio besplatan.

Foto: Instagram/Rex/Guliver Image/Pixsell




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE