Radio BalkanFox

Radoslav izbacio kandidatkinje iz kuće: ‘Za vas je reality gotov, možete ići gdje god hoćete…’

Novi dan na farmi bit će prepun prevrata i iznenađenja na koja baš nitko nije bio spreman. Nova epizoda ‘Ljubav je na selu‘ na rasporedu je već večeras od 21.15 sati na RTL-u.

Na Mijinoj farmi Kata će se ponovno probuditi prva te tražiti svoje vrijeme s farmerom, no on zbog toga neće biti baš oduševljen. Stjepan će na repertoaru ponovno imati novi radni zadatak, a njegovu farmu posjetit će i voditeljica Anita Martinović kako bi ispitala sve detalje. 

Ivan će upregnuti svoje cure u vrtu, no neće biti zadovoljan kako su se neke od njih snašle. Tihana i Samanta i dalje će biti na ratnoj nozi, a Tihana će otići korak dalje pa svojoj ‘suparnici’ prirediti prilično mokro iznenađenje. Branko će se probuditi ljutit i Smilji štošta zamjeriti, a ona će, iako je puno puta dosad naglasila kako nije ljubomorna, ipak tražiti njegov mobitel kako bi provjerila poruke koje je poslao u zadnje vrijeme.

Foto: RTL

Na Antinoj farmi Milena i Klara sve će se više odvajati, a i farmer će pokazati kako više nema tolerancije za Lenino ponašanje i naređivanje. 

No za najveći šok dana pobrinut će se Radoslav koji će, nakon što dozna da su njegove dame otišle u provod a da ga o tome nisu obavijestile, zaključiti da im tako nešto jednostavno ne može oprostiti tek tako.

– Za vas je reality 16. sezone završen. Možete gdje god hoćete, stvari ćete dobiti sutra – poručit će im nakon što je zaključao vrata i u potpunoj nevjerici ih ostavio u dvorištu.

Foto: RTL




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE