Radio BalkanFox

"BIO SAM POKRETNI BANKOMAT": Asmin Durdžić odgovorio na optužbe Aneline majke, rešio da joj više ne ćuti

Foto: Youtube printscreen/ HYPE TV

Evo šta je imao da poruči!

Majka Aneli Ahmić danas je prvi put progovorila o ćerkinom učešću u rijalitija, a tom prilikom osvrnula se i na bivšeg zeta. 

Podrška Ahmićeve isticala je nekoliko puta da Asmin Durdžić nije slao pare za dete, a danas je njena majka otkrila da ih je Asmin posetio pre 20 dana i da je Nori, njegovog ćerki dao 500 evra. 

Aneli Ahmić

Foto: Srbija Danas

Sada se oglasio i Asmin koji je imao da poruči sledeće:

- Jesam li ja kriv što sam hteo da napravim od njene ćerke damu i majku? Jesam li ja kriv što sam im obnovio kuću u Dubrovniku ? Jesam li ja kriv što nisam hteo da podržavam Anelin zivot, klubove, opijanje i ostale nemoralne stvari?- započeo je Durdžić, pa dodao:

- Anelina mama nagovorila je svoju ćerku da ne očisti dete da bi imala lagodan život pored mene, i da me vežu s tim? Jesam li ja kriv sto ona ostavila dete i otišla da se valja po krevetu sa Janjušem? Jesam li ja kriv što ona pokazuje svoje pravo lice i zapravo pokazuje kako je odgojena? Ne nisam!! Njih samo boli to sto sam se ja zaljubio u Staniju. Žao im je što su me izgubili, jer sam im bio pokretni bankomat- rekao je Asmin, pa se osvrnuo na reči Aneline majke koja je komnetarisala da je Staniji dao 50 000 evra.

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Šta nju briga koliko ja trošim? Stanija je i pre mene imala i svoj stan i svoje auto, odnosno luksuzni život. Staniji nisam ja potreban za novac kao što sam njima bio potreban. One su uradile sve da mi pošalju inspekciju i da završim u zatvoru. Mrtve su za mene- poručio je Asmin. 

Podsetimo, Asmin je više puta isticao da Aneli ništa nije falilo i da je uvek imala mesečna primanja, ali da je svejedno odlučila da uđe u rijaliti. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE