Radio BalkanFox

Ove horoskopske znake čeka srećan period u oktobru!

Šta kažu zvezde? Svi znaju za famozni retrogradni Merkur, ali Pluton je jako važna planeta,koja se u astrološkom smislu možda nedovoljno prati.

Šta nas čeka do kraja godine, koji znaci mogu da se opuste a koji da se pripaze…

Astrolog Ana Rakić gostovala je u emisiji Puls Srbije gde je otkrila koji horoskopski znaci mogu da očekuju neke pozitivne stvari.

– Pluton je jako bitan. Sada 11. oktobra Pluton kreće direktno i doneće nekakve vidljive promene. Kada je reč o mundanoj astrologiji, Pluton se nalazi u Jarcu. Ono što je jako povezano je da 9. oktobra Venera ulazi u sazvežđe Device, a već 12. oktobra Mars ulazi u sazvežđe škorpiona. Pre svega će to imati uticati na znake u koje planete ulaze. Pozitivne aspekte primaju osobe u sazvežđu Bika, Vodolije, a tu su Blizanci i Strelci koji umeju da se prilagode položaju planeta – rekao je astrolog i dodao:

06:01

OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU! Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI

– Devicama je sjajan period od 9. oktobra, a pod tim mislim emotivne hrane. Emotivni partner, porodica, sve ono što nas hrani i podiže.


Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE