Radio BalkanFox

Otkriveno kad će Stanija doći u Šimanovce nakon što je odložila suočavanje na Elitoviziji

Stanija Dobrojević najavljena je kao članica žirija u „Elitoviziji“, koja se dogodila juče, ali na se na kraju nije pojavila u studiju.

Aneli, StanijaFoto: Zoran Ilić, screenshot/Zadruga Official / Ringier

Aneli, Stanija

Mnogi su očekivali suočavanje sa Aneli Ahmić, učesnicom „Elite“, koja ju je optužila da joj je otela muža Asmina Durdžića. Stanija Dobrojević je sa njim donedavno imala aferu, dok je u emisiji Ognjena Amidžića otkrila da su se ponovo zbližili.

Aneli, Stanija i Asmin

Foto: Zoran Ilić, Snežana Krstić, Društvene mreže / Ringier

Aneli, Stanija i Asmin

Sad je otkriveno kad će Stanija doći u Šimanovce – već večeras!

Pročitajte još

Dobrojevićeva će se kroz nekoliko sati naći u Šimanovcima za potrebe snimanja emisije „Pitanja novinara“, kod voditeljke Dušice Jakovljević, piše „Alo“.

– Pratila sam šta se dešava, najviše sam pratila drugu stranu. To me je kopkalo. Niko mi nije izneo papir, dokaz, da je bio oženjen, a on se borio svim silama da dokaže da da nije bilo. Poštujem to kako se bori. Blokirala sam ga, odblokirala, tako je i sad status, sve se menja iz dana u dan – rekla je Stanija u emisiji „Amidži šou“, te otkrila da je vratila prsten na ruku:

– Ovo je taj prsten, vratila sam ga. Sve je neizvesno i dalje. Znate kako je krenula naša veza, pitao me je kad ću da dođem u Beograd da me upozna, ja sam rekla u Beogradu neću. On je došao u Majami, iznajmio stan preko puta mog, dole je bila kafeterija, tu smo pili kafu. Pažljiv je bio, tako me je osvojio. Planirali smo venčanje na Karibima.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE