Radio BalkanFox

CECINA KUMA BRUTALNO UBIJENA! Iz heklera ispaljena lavina metaka, PALA MRTVA na licu mesta!


Kuma na venčanju pevačice Svetlane Cece Ražnatović bila je mlada novinarka u usponu Maja Pavić. Samo dve godine kasnije u februaru 1997. godine, Maja je ubijena u sačekuši sa svojim dečkom Radetom Ćaldovićem Ćentom u Francuskoj ulici.

Maja Pavić, još kao srednjoškolka, zbog lepote, visine i stasa postala je fotomodel, a onda je završila i dvogodišnje školovanje za novinara-voditelja, jer joj je novinarstvo bio životni san. 1991. počela je da radi na televiziji i da vodi emisije uživo.

 Bio je neki mutan novembarski dan. Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu. Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatična, a izgleda ni ja njoj. Zašto? Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog samo sele u neki džip i od tada smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se… Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisija – pričala je Cecina kuma tada za domaće medije.

– Pristala sam naravno – pričala je Maja tada i dodala da je morala da izdrži višenedeljnu gužvu oko venčanja, kao i da je imala osećaj kao da se ona udaje.

Pavićeva je tada otkrila i kako je upoznala kuma Arkana, koji je za sve novinare bio izazov.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE