Radio BalkanFox

Drakea nazivaju nasljednikom Lepe Brene: Gdje god idem, ideš i ti brate, mi smo Jugoslaveni!

Kanadski reper Drake (36) uskoro će objaviti dugo najavljivani album ‘For All The Dogs’, a najavio ga je pjesmom ‘8AM in Charlotte’, a jedan dio teksta, posebno će biti zanimljiv publici s Balkana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U jednom dijelu govori kako je njegov prijatelj s kojim je surađivao na više pjesama, reper 21 Savage konačno dobio ‘zelenu kartu’ te će moći putovati izvan SAD-a, a iskoristio je zanimljive usporedbe.

– Where I go, you go, brother, we Yugoslavian – stoji u pjesmi, što bi u prijevodu značilo ‘Gdje god ja idem, ideš i ti brate, mi smo Jugoslaveni’, a u nastavku je rekao da se sad osjeća ‘kao Čehoslovak’. 

Fanovi su se našalili i da je reper nasljednik Lepe Brene zbog njezine pjesme ‘Jugoslovenka’.

Beograd: Rasplesana Lepa Brena dolazi na koncert Aleksandre Prijović

Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Uz to, uz spotu glumi Drakeov sin Adonis Graham (5), koji u prvom dijelu objašnjava kako je napravio, odnosno nacrtao omot albuma, što je oduševilo obožavatelje na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram/On The JLo newsletter

Netom nakon objave pjesme koja je privukla pozornost obožavatelja iz regije, Drake je u emisiji ‘Table for one‘ otkrio da  planira uzeti stanku od glazbe. 

– Bit ću iskren, moram se usredotočiti na svoje zdravlje, prije svega. Ništa ludo, ali samo, kao, želim da ljudi budu zdravi u životu – rekao je te objasnio da već godinama ima problema s želucem. 

Objasnio je da će ‘na neko vrijeme, možda godinu dana, zaključati vrata svojeg studija’. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE