Radio BalkanFox

Dva znaka očekuej bura na polju ljubavi

Proverite kakve su astro prognoze za 7. oktobar

Bikovima se smeši lep dan na ljubavnom planu.
Bikovima se smeši lep dan na ljubavnom planu.foto: Shutterstock/Dean Drobot

Horoskop: Astroluna.rs

 

 

Neki ljudi, čiji postupci utiču na vašu situaciju, mogu izazvati nervozu. Sačuvajte smirenost i budite taktični u komunikaciji s njima.

 

LJUBAV


Osoba koja vam se dopada može vas izbegavati. Razmislite o suptilnim načinima za poboljšanje komunikacije i stvaranje prilike za bliži kontakt.

 

POSAO


Iako možete praviti planove, danas nije pravo vreme za njihovu realizaciju. Odložite akciju i koristite dan za dodatno planiranje kako biste bili spremni za buduće izazove.

 

ZDRAVLJE

Budite oprezni s alkoholom i drugim porocima. Održavajte balans u životu kako biste očuvali svoje zdravlje.

 


Razmišljate o promenama jer trenutna situacija ne zadovoljava vaše potrebe. Očekuje vas period refleksije i donošenja važnih odluka.

 

LJUBAV

Sudbina vam je naklonjena na ljubavnom polju. Otvorite srce za pozitivne promene i prepustite se emotivnim prilikama koje dolaze.

 

POSAO


Postavljeni su vam ciljevi, ali možda sumnjate u sopstvenu sposobnost da im se adekvatno suprotstavite. Razmislite o svojim veštinama i potencijalu.

 

ZDRAVLJE

Variranje krvnog pritiska može izazvati zabrinutost. Pratite svoje zdravstveno stanje i konsultujte se s stručnjakom kako biste održali ravnotežu.


Preboleti prošlost zahteva vreme, ali možda malo preterujete u samokritici. Razmislite o tome koliko ste stvarno sami uzrok situacijama koje vas muče.

 

LJUBAV


Komunikacija sa voljenom osobom nije na zavidnom nivou. Razmislite o načinima poboljšanja komunikacije i izražavanju svojih osećanja.

 

POSAO


Situacija na poslu se zahuktava, donoseći nove izazove. Budite spremni prilagoditi se promenama i iskoristiti prilike koje se nude.

 

ZDRAVLJE


Osećate se osetljivo. Posvetite pažnju svom emocionalnom blagostanju i potražite podršku ako je potrebno.

 


Spremni ste na drastične promene koje će iznenaditi mnoge oko vas ali i vas same u nekom trenutku.

 

LJUBAV


Ne dozvolite da spoljni uticaji naruše vaš emotivni odnos. Razgovarajte s partnerom i rešite zajedno stvari koje vam stvaraju nesuglasice.

 

POSAO


Osećate da se stvari odvijaju sporo u poslovnom okruženju. Razmislite o strategijama ubrzanja tempa i postizanju željenih ciljeva.

 

ZDRAVLJE

Mučnina može biti znak stresa ili drugih faktora. Posvetite pažnju svom zdravlju i potražite savet ako simptomi persistiraju.

Nastavak vas očekuje na narednoj strani…




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE