Radio BalkanFox

Haljina s dna ormara kraljice Leticije za svaku priliku

Kraljica Leticija za važan događaj u Granadi birala je suštu eleganciju!

španska kraljica leticija u granadi u haljini s potpisom karoline erera
španska kraljica leticija u granadi u haljini s potpisom karoline ererafoto: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Španska kraljica Leticija bila je domaćica na trećem samitu Evropske političke zajednice u Granadi, a pokazala je zbog čega važi i za kraljicu stila.

 

Ovaj španski grad ugostio je brojne visoke evropske čelnike, a naravno da to nisu propustili kraljica i njen suprug, španski kralj Felipe VI.

 

S obzirom na to da je ovaj događaj veoma važan, očekivanja od španske kraljice bila su velika, a ona, kao po običaju, nikako nije razočarala! Ugostivši najveće političare, kraljica je sijala u starijoj, ali sjajnoj haljini.

 

Kraljica je još jednom pokazala koliko ima dobar ukus, ali i osećaj za sofisticiranost, pa se obukla u haljinu koju je nosila 2018. godine, s potpisom Karoline Erera. Ovaj model nosila je u Sjedinjenim Američkim Državama, a premda je ovakav dizajn nosila mnogo puta do sada, efekat je uvek fantastičan.

 

 

U pitanju je haljina koja naizgled deluje „dvostruko“ i kao svojevrsni sloj crne, uske bluze bez rukava i suknje s volanima u beloj boji i s cvetnim printom. Haljina je midi-dužine, a istakla je kraljičine zategnute ruke, dok je suknja doprinela razigranosti i lepršavosti samog stajlinga, pa nije delovao strogo, uprkos prilici.

 

 

Uz ovu haljinu, fenomenalno su išle crne i provdine slingback cipele s potpisom Manola Blanika i klač torbica koju potpisuje španski brend Magrit

Kosu je stilizovala u visoki voluminozni rep, a ponela je i dijamantske minđuše. 

 

Bonus video

Haljina Sofije Riči

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE