Radio BalkanFox

Počinje Keš taxi na Blic televiziji

Nikada zabavniji ulazak u vikend! Ovog petka u 21:30 na BLIC televiziji, koju možete pratiti na MTS kanalu 115, počinje omiljeni „Keš taksi“ – pravi zabavni spektakl sa Milošem Bikovićem u ulozi voditelja i taksiste!

Miloš BikovićFoto: Miloš Nadaždin / Ustupljene fotografije

Miloš Biković

Sva svetla reflektora biće usmerena na najzabavniji taksi u gradu koji kreće da vozi ulicama grada i poziva vas da se smestite ispred malih ekrana i pripremite na puno smeha i odlične atmosfere.

Miloš Biković

Foto: Miloš Nadaždin / Ustupljene fotografije

Miloš Biković

Ni sam Biković u razgovoru za Blic nije krio zadovoljstvo:

– Mislim da su taksisti u Beogradu jedan od zaštitnih znakova, faktori identiteta Beograda. Mislim da je to gradska priča i dopada mi se to što je deo nečega uz šta sam ja rastao i što je deo mog života. Zato i jesam prihvatio da budem deo ovoga. Osećam se da tu pripadam. U duši – ja sam taksista – poručio je Biković.

Prisetimo se pravila igre! Takmičari ulaskom u taksi imaju mogućnost da osvoje veliku svotu novca. Što je destinacija udaljenija to se mogućnost veće zarade povećava.

Miloš Biković

Foto: Miloš Nadaždin / Ustupljene fotografije

Miloš Biković

Putnici takmičari odgovaraju na pitanja iz kviza opšteg znanja iz različitih oblasti. Tačnim odgovorom na svako postavljeno pitanje, takmičari će osvojiti određenu količinu novca. Takmičar može da traži pomoć dva puta, a ima pravo i da pogreši dva odgovora.

Međutim, ako pogreši i treći put, on se automatski diskvalifikuje iz igre i gubi sav novac koji je prethodno osvojio! Znate gde ste ovaj petak u 21:30. Gledamo se na Blic televiziji, na MTS kanalu 115!

Gde GLEDATI BLIC TV

Foto: Blic / Ustupljene fotografije

Gde GLEDATI BLIC TV

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE