Radio BalkanFox

Pjevačica ga optužila da ju je tjerao na seks, Jason Derulo se oglasio: ‘Te izjave su čiste laži’

Emaza Gibson, poznata i pod imenom Emaza Dilan od Jasona Derula (34) dobila je ponudu iz snova, ali sve se odjednom preokrenulo. Pjevačica je imala dogovor s njime, a iznenadilo ju je njegovo agresivno ponašanje, neželjeni pozivi kao i implikacije da bi trebala spavati s njime kako bi napredovala.

– Osjećam tjeskobu; traumatizirana sam. Suočavala sam se s nehumanim radnim situacijama. Vratila sam se na nulu i nemam ništa – ispričala je Gibson u intervjuu u srijedu za NBC News.

U tužbi podnesenoj u četvrtak na Višem sudu okruga Los Angeles, pjevačica tvrdi da se Derulo, nakon što je odbila njegove seksualne napade i opetovane pozive na večeru i piće ‘ohladio‘ i na kraju potpuno odustao od posla s njom.

Zagreb: Koncert Jasona Derula u Areni Zagreb

Foto: Borna Filic/PIXSELL/ilustracija

Optužila ga je za seksualno uznemiravanje, a glazbenik se nedavno obratio na društvenim mrežama i komentirao cijelu situaciju.

– Inače ne komentiram ovakve stvari, ali ovo me duboko povrijedilo. Nikada u životu ne bi nekoga uznemiravao ili zlostavljao – započeo je u svom obraćanju na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dodao je i kako su to ‘čiste laži’ i da je uvijek spreman podržati mlade ‘nade’ u ostvarivanju njihovih snova.

Inače, Gibson, koja sada ima 25 godina, preselila se u Los Angeles 2008. godine sa svojim sestrama kako bi ostvarila svoj san. Osnovala je glazbeni sastav ‘Ceraadi’ i otvorila YouTube kanal koji ima više od 1,25 milijuna pretplatnika. Njezine sestre odlučile su prestati baviti se glazbom, ali Gibson je nastavila raditi, snimajući viralne plesne videe i nadajući se da će pokrenuti solo karijeru.

Prije nego što su se raspale, Derulo je pozvao grupu na probu. U kolovozu 2021. Derulo je kontaktirao Gibson kao solo izvođačicu za zajednički pothvat preko njegovog Future History te Atlantic Recordsa. Ugovor bi zahtijevao da Gibson proizvede album za šest mjeseci, stoji u tužbi.

Počela je raditi s Derulom na stvaranju glazbe koju će predstaviti direktorima Atlantica kako bi potpisali njezin ugovor. Gibson u tužbi navodi da ju je Derulo, dok su radili, često pozivao na piće i večeru u salon samo za članove i da je ona to odbijala kako bi njihov odnos bio profesionalan.

Kasnije ju je počeo pozivati na piće u studio, što je kako tvrdi, odbijala. Ipak, u rujnu 2021., Gibson je pristala popiti piće s Derulom u studiju i tvrdi kako su joj dali ‘neprimjereno velike količine alkohola’.

Zagreb: Koncert Jasona Derula u Areni Zagreb

Foto: Borna Filic/PIXSELL/ilustracija

U tužbi se navodi i kako joj je Derulo aludirao da će možda morati sudjelovati u konzumiranju kokaina i nekoj vrsti nastranog seksualnog rituala koji uključuje žrtvovanje koza.

Gibson je navela da je njezin ugovor potpisan nakon dogovorenog sastanka, ali da joj Derulo navodno nije dodijelio voditelja projekta i ignorirao njezine poruke.

Kasnije je izbačena iz Atlantic and Future History 6. rujna 2022. Ona i njezina majka pokušale su stupiti u kontakt s nadležnima u Atlantic Recordsu, ali nitko im se nije javio kako bi razgovarali o Derulovom neprikladnom ponašanju, navodi se u tužbi dalje.

– Samo se pokušavam boriti za ono što je ispravno, jer ovo što mi je učinjeno nije u redu – rekla je Emaza.

Foto: Instagram




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE