Radio BalkanFox

Srđan Timarov je bio u braku sa našom poznatom voditeljkom, a njegova sadašnja partnerka je prava atraktivna lepotica

Srđan Timarov i njegova bivša supruga Nataša Miljković jedan su od retkih svetlih primera na domaćoj javnoj sceni da nekadašnji partneri mogu biti u dobrim odnosima.

Srđan TimarovFoto: Oliver Bunić / Ringier

Srđan Timarov

Voditeljka i glumac nikada nisu javno govorili loše jedno o drugom niti su iznosili „prljav veš“ svog braka u javnost, nego su, štaviše, ostali u prijateljskim odnosima.

Blic preporučuje

Nataša Miljković i Srđan Timarov

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Nataša Miljković i Srđan Timarov

Nataša i Srđan zajedničkim snagama odgajaju sina, a nije im čak ni strano da se zajedno okupe, te da sa sobom povedu i sadašnje partnere.

Fotografija na kojoj su nekadašnji supružnici u društvu sina i partnera izazvala je lavinu oduševljenih komentara pre izvesnog vremena na društvenim mrežama, a može se primetiti i da je Srđanova partnerka veoma atraktivna brineta, dok je Nataša u međuvremenu, kako se pisalo, prekinula vezu sa gospodinom sa slike.

Naime, nakon razvoda Srđan je pre nekoliko godina u iskrenom intervjuu za „Blic“ progovorio i o sinu.

– Deci treba sve objasniti vrlo iskreno, direktno, vrlo otvoreno, na njima prihvatljiv način. Ono što gajim kao jednu od najvažnijih stvari između sina i mene jeste veliko poverenje. I ako me nešto pita, sigurno da ga neću lagati. Samo gledam da mu predstavim sve iskreno i u onom trenutku kada je to njemu potrebno. I da ga ne izneverim u tome, da ga ne foliram – pričao je za „Blic“ Timarov.

Srđan Timarov

Foto: Milan Ilić / Ringier

Srđan Timarov

Na pitanje da li mu je iskreno objasnio i sve vezano za razvod od Nataše, Timarov nije hteo previše da komentariše, već je kratko rekao:

– Kada bude vreme, i o tome ćemo pričati – rekao je svojevremeno Srđan.

Video: NOVAK_DOK: Srđan Timarov: „Rekao sam mu da je postao najbolji scenarista“


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE