Radio BalkanFox

Boba Živojinović nije bio na koncertu Aleksandre Prijović

Aleksandra Prijović (28) iznenadila je mnoge sa četvrtim rasprodanim koncertom u zagrebačkoj Areni. Mlada pjevačica ranije ovaj mjesec je nastupila u beogradskoj Štark Areni tri puta, a niti na jedan koncert nije stigao njezin svekar Slobodan ‘Boba’ Živojinović (60), suprug pjevačice Lepe Brene (62). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Razlog njegova ne dolaska jest činjenica da je bio u Miamiju sa sinom Viktorom. Dok se Viktor vratio kako bi otišao na koncert, bivši tenisač je ostao u SAD-u nadgledati renovacije vile koju obitelj tamo ima. 

Foto: Instagram/Lepa Brena

– Boba u vrijeme koncerata nije fizički bio u Srbiji, bio je u Miamiju, i to je jedini razlog zašto nije došao. Tamo se kuća renovira i netko je morao biti prisutan. Nema intrige, to je razlog – kaže izvor Telegrafa

Beograd: Aleksandra Prijović je prvim od tri koncerta u Štark Areni započela svoju regionalnu turneju "Od istoka do zapada"

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsjetimo, Aleksandra je od 2018. u braku s Breninim posinkom Filipom, kojeg je Boba dobio sa Zoricom Nakić. On i Brena zajedno imaju sinove Viktora i Stefana




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE