Radio BalkanFox

U jeku afere „Kačavendin vaskrsli verenik“ progovoriće o ocu svog deteta!

Bivša košarkašica Milica Dabović ponovo je u žiži interesovanja javnosti, a ovog puta zbog dešavanja u „Eliti“ i van nje. Naime, bivši verenik Milene Kačavende, za kog je tvrdila da je preminuo, zapravo je živ i tvrdi da nije ni bio veren sa njom. Kako su pojedini domaći mediji preneli, u pitanju je otac deteta bivše košarkašica, koja i sama nije imala lepe reči o njemu.

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica Dabović

Milica stiže u Šimanovce, ali ne u Belu kuću, već u studio voditeljke Sanje Marinković, gde će gostovati u emisiji „Magazin In“, koja se emituje danas.

Milica će biti gošća zajedno sa Dušicom Jakovljević, Natašom Aksentijević, Majom Marinković i Ljiljanom Stanišić, saopštila je televizija Pink.

Pojavila se i najava za emisiju, gde je Milica pričala o svom Onlifens profilu, borbi za opstanak, ali i ocu svog sina Stefana.

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica Dabović

Kad sam prestala da igram košarku i ostala bez para kad su mi momci uradili to što su mi uradili, mene je motivisala borba za moje dete. Golotinje ima gde god se okreneš – rekla je Milica Dabović u “Magazinu In“, a onda progovorila o ocu svog deteta.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE