Radio BalkanFox

KARAMBOL U JUTARNJEM! Vendi zaratila sa teologom


Pevačice Vesna Vukelić Vendi i Maja Nikolić bile su gošće voditeljke Jovane Jeremić u emisiji „Novo vikend jutro“, u okviru rubrike „Magija na estradi – ko ti to baje?“. Jovana ih je upitala da li su imali iskustva sa crnom magijom, a vrlo brzo je došlo do haosa u studiju, kada se Vendi posvađala sa teologom Milošem Stojkovićem.

Naravno. Postoje javni i tajni neprijatelji. Tajni su upravo ovi o kojima sam pisala u svojoj knjizi. To su ti takozvani unutrašnji neprijatelji. Oni mogu da budu i u familiji. Postoje dva duha – ili radiš za Boga ili za nečastivog. Ako radiš za nečastivog, sve ti smeta. Rđavom „k“ i dlaka smeta. Ali su uvek sa osmehom na licu, tako ljubazni, fini ulaze u tuđu kuću – rekla je Vendi.

Ja sam to doživela pre mesec dana – rekla je Maja.

Šta im je zajednički imenitelj? Nečista sila. Sveti apostol Pavle je o tome pričao. Ne smemo da budemo mlaki, moramo da se borimo. Uspeh je bomba koja se baca u zmijarnik – nastavila je Vukelićeva.

Suština teme je – gde nema Boga, gde nema straha Božjeg, gde u duši nema Boga, uvek ima nedela. Šta je družina bez Boga do grupa bandita. Tako treba da postavimo stvari. Svuda i u estradi, i u medicini, i u crkvi, i u advokaturi. Svuda postoje i dobri i loši ljudi. Na nama je da sejemo to pozitivno seme. Kako se to postiže? Radom i trudom, ali to je jedno, podjednako je bitno i da postimo, da se ispovedamo, pričestimo… Da naš trud upotpunimo – nadovezao se Miloš.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE