Radio BalkanFox

Za jedan par NIKAD NE BISTE POVEROVALI da je potekao iz rijalitija (FOTO)

Luna Đogani i Marko Miljković su nakon učešća u „Zadruzi“ zasnovali porodicu i danas su ponosni roditelji dve devojčice, a u opstanak njihove ljubavi van rijalitija je malo ko verovao. Naime, bivši zadrugari su i pred kamerama imali turbulentan odnos, ali im je napolju krenulo sve nabolje. Venčali su se, dobili ćerku Miju, a sada im je stigla i prinova, još jedna devojčica kojoj su dali ime Lana. 

Foto: Instagram.com

Luna i Marko su ćerki Miji podarili sestru Lanu

Pored njih opstao je još jedan par iz „Zadruge“ kome skoro niko nije predviđao budućnost. Pevačica Nadežda Biljić i maneken Toma Panić dokazali su ljubav, koja im je više puta bila na ispitu. Njih dvoje su se fizički obračunavali, pa je morala da reaguje i policija. Međutim, njihova veza je postala ozbiljna kada je pevačica ostala u drugom stanju i rodila sina Longa. Iako žive nevenčano, Nadežda i Toma žive miran porodičan život i zajedno odgajaju naslednika kome su oboje posvećeni.

Sa njom se venčao tek nakon svog učešća u „Zadruzi 6“, gde se napokon zbližio sa sinom Željkom u čemu ga je ona svesrdno podržavala. Iako su na početku imali turbulentnu vezu, a i policija je intervenisala kada je tokom jedne tuče Jelena ubola makazama Ivana, to nije bio razlog da se raziđu zauvek. Ilićeva je istrajala u nameri da motiviše Marinkovića da ostavi alkohol, a kada se oslobodio poroka njihova veza se stabilizovala. Nedavno su uplovili i u bračne vode.

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora sklopile su letos prvi gej brak (u Crnoj Gori, gde je to zakonom dozvoljeno, prim. aut.) koji je potekao iz rijalitija. Njih dve su svoju ljubav potom opet stavile na ispit ušavši u „Elitu“, tako da će tek po izlasku morati da dokazuju koliko im je ljubav jaka napolju.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE